Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele Continental. Nu are sens sa cautati cele mai bune anvelope de vara, daca veti verifica modelele proiectate de Continental. Producatorul german furnizeaza cauciucuri de tip premium, destinate autovehiculor din clasa medie, compacta si de lux. Un set de anvelope 195/65/R15 prezinta compatibilitate cu diverse modele de autoturisme. Echipand masina pe durata intregului sezon de vara cu aceste cauciucuri, veti dispune de un indice de sarcina de 91, ceea ce indica faptul ca o roata poate sustine aproximativ 600 kg. Ca particularitati aparte,  se remarca excelenta capacitate de franare pe carosabile umede, inscriindu-se in clasa A, ceea ce inseamna ca ofera cele mai bune performante referitor la aderenta. In ceea ce priveste consumul de carburant, anvelopele Continental Premium Contact 5 nu sunt deloc costisitoare, ele incadrandu-se in clasa C. Avand un nivel de zgomot de 71dB, putem concluziona ca prezinta suficient confort din punct de vedere acustic. Comparand calitatea si costul acestor produse, orice sofer va realiza usor ca poate renunta fara regret la alte promotii la cauciucuri de vara in favoarea acestui model fabricat de Continental.

Michelin Energy Saver+ Grnx – Este probabil cel mai fiabil model de anvelope de vara proiectat de Michelin. Suprafata de contact pe sol a fost marita cu aproape 10%, iar nivelul de aderenta este de asemenea, foarte bun. Optand pentru anvelope de vara Energy Saver+ GRNX pe dimensiunea 195/65/R15, veti observa structura de constructie radiala, veti remarca franarea eficienta, zgomotul redus la rulare etc.

Sunt potrivite pentru dotarea foarte multor masini din gama turisme, insa nu si pentru modelele mai mari. Ca dezavantaj, se poate mentiona asigurarea doar a nivelului mediu in ceea ce priveste economia de carburant, eticheta europeana indicand clasa C.

Anvelope de vara Tigar Sigura. Brandul asigura o balanta echilibrata intre calitate si pret, producand linii de anvelope pentru turisme fiabile si cu o buna durabilitate , care au fost concepute sa ofere confort sporit si calatorii line si silentioase. Asigura o franare moderata in conditii de umiditate, incadrandu-se in clasa C.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope