Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Un bun model de anvelope auto este indispensabil pentru calatorii in siguranta. Insa secretul alegerii setului perfect de cauciucuri pentru vehiculul tau nu este un pret ridicat, ci mai degraba depinde de trei factori deosebit de importanti: conditiile meteo, stilul propriu de sofat, precum si drumurile pe care circuli. Daca veti avea in vedere aceste criterii, puteti face o alegere inspirata in materie de pneuri auto noi!

Fara indoiala, un set de anvelope specializate de iarna este cea mai potrivita varianta pentru conditii meteo dificile, asa cum sunt iernile de regula in Romania. Daca, in schimb, circulati predominant intr-o regiune cu ierni blande, puteti cu succes monta anvelope mixte. Stocul nostru de modele noi de cauciucuri all season este foarte diversificat. Aici poti gasi atat pneuri pentru echiparea turismelor, cat si linii all season pentru dotarea vehiculelor off road.  Daca conduceti o masina 4×4 compacta, de teren sau urbana, va recomandam sa optati pentru modele performante, cum sunt cele de la Goodyear sau de la BF Goodrich  (All Terrain, Mud Terrain, Urban Terrain etc.). Avansurile tehnologice ale celor de la Michelin au facilitat crearea unei anvelope de vara omologate, inscrise in clasa A de performanta si adaptabila la schimbarile de vreme. Este vorba despre anvelopele pentru turisme Michelin Cross Climate care contin marcajelele M+S si simbolul 3PMSF, capabile sa infrunte iernile mai blande.

Anvelopele all season pot fi folosite iarna de soferii care circula putin, cu predilectie in oras. Ele pot face fata unor situatii precum carosabil umed si conditii de trafic usor in sezonul rece, insa nu se pot compara cu anvelopele specializate de iarna si de vara, mai ales din punct de vedere al tractiunii.

Stil propriu de condus. Fiecare sofer are propriul stil la volan. Asta inseamna obiceiuri si preferinte diferite. O anvelopa poate detine una sau mai multe calitati deosebite, insa nu poate insuma toate proprietatile. De exemplu, in timp ce un set de cauciucuri se comporta bine pe un teren noroios, alte anvelope exceleaza la capitolul fiabilitate, consum mic de carburant, randament kilometric etc. Pentru o achizitie avantajoasa, trebuie sa va ganditi bine inainte ce model de anvelope este mai potrivit. Conducatorii auto care au un stil de sofat sportiv, ar trebui sa se orienteze dupa repere precum: manevrabilitate, stabilitate in viraje, distanta de franare cat mai redusa, chiar daca pot pierde din punct de vedere al eficientei de consum sau ca randament kilometric. Daca preferati sa conduceti cu viteza moderata, puteti opta pentru anvelope cu rezistenta redusa la rulare si veti dobandi un excelent randament kilometric, alaturi de un consum diminuat de carburant. Insa atunci cand primeaza confortul la volan, cele mai bune anvelope sunt cele caracterizate printr-o buna asorbtie a socurilor si denivelarilor, cu un zgomot redus.

Starea drumurilor. Este foarte important sa tii cont de drumurile pe care urmeaza sa circuli: sunt acestea drumuri asfaltate, in oras sau pe autostrada? De pilda, daca ai in plan calatorii off-road, atunci nu vei alege cu siguranta anvelope de sosea, ci anvelope on/off road pentru drum cu pietris, pentru drumuri noroioase sau teren accidentat etc. Modelele de anvelope on-off road detin proprietati de rulare bune atat pe sosea, cat si pe drum neasfaltat. Puteti cauta un astfel de tip de anvelope daca circulati pe drumuri de tara, cu nisip si pietris sau piatra cubica, deoarece ofera tractiune sporita pe aceste suprafete.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope