Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Inainte de a va prezenta aspectele prin care se remarca linia de anvelope Viking Snowtech 2 si oferta noastra, dorim sa ilustram succint istoricul companiei producatoare.

Din 1931, Viking incepe sa fabrice produse din cauciuc (anvelope si inclusiv papuci) in Askim (Norvegia). Patruzeci de ani mai tarziu, Viking devine un brand foarte popular, furnizand echipament original pentru marci de masini precum Volkswagen, Ford, Opel si Volvo. Dupa o extindere larga in tarile Europei, aceasta companie este preluata de grupul Continental AG (in 1990), iar succesul pe piata este unul rasunator, cu incasari care atingeau in 2008 cifra de 1 milion de anvelope vandute.

Revenind la modelul de anvelope iarna Viking Snowtech 2, din start trebuie sa amintim cateva inovatii: design-ul unic in V al profilului benzii de rulare si aplicarea noii tehnologii pe baza de silica drept material compozit avansat pentru structura cauciucului. Chiar si in cele mai nefavorabile conditii climatice, aceste anvelope destinate echiparii de masini din clasa compacta si de mijloc, asigura o manevrabilitate usoara si foarte bune performante pe zapada. Multitudinea de lamele favorizeaza o aderenta sporita, in timp ce canelurile largi laterale din zona umerilor contribuie la reducerea riscurilor de acvaplanare. In plus, prin prezenta noului compus revolutionar din silica, aderenta este imbunatatita pe suprafetele alunecoase, facilitand o distanta de franare mai scurta.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope