Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Noul model Matador MP 47 Hectorra 3 este o noua generatie de anvelope de vara ce serveste cu succes unei game diversificate pentru jantele de 14 – 20 inch. Aceasta linie a fost special proiectata pentru a asigura echiparea unor autoturisme rapide, ce fac parte din clasa mare si de lux. Imbinarea tehnologiei avansate cu un design asimetric al profilului nedirectional asigura obtinerea unei excelente manevrabilitati.

In afara acestui lucru, noile anvelope pentru turisme se pot lauda si cu performante legate de franarea pe orice suprafata, atat pe carosabil uscat, cat si pe drumuri umede. Profilul carcateristic al acestor cauciucuri de  vara a fost optimizat pentru o distributie optima a materialului si a rigiditatii elementelor. Astfel, se realizeaza o distribuire uniforma a presiunii pe zona de contact, alaturi de  o uzura uniforma, toate contribuin la o durata de serviciu mai indelungata.

Modelul Matador MP 47 Hectorra 3 contine un indicator al adancimii profilulului pe timp de vara numit Summer TWI si care se situeaza la 3mm, amplasat in canalele profilului in cateva spatii din circumferinta anvelopei. Latimea pe care sunt comercializate noile anvelope dedicate de vara este cuprinsa intre 185 – 265 mm.

Compania producatoare de anvelope Matador – Gummi und Balata Werke a fost infiintata in Bratislava in 1905 si se intituleaza in prezent Continental Matador Rubber, ea fiind preluata de germanii de la Continental AG. Pentru a marca trecerea a 100 de ani de la infiintare, compania de anvelope MATADOR a creat in 2005 un nou logo, care este actual si astazi. Ca urmare a achizitionarii in 2007 de catre gigantul Continental a 51 procente din capitalul brandului ceh, si apoi a inca 15 procente din actiuni in iulie 2008, compania cu sediul central in zona Puchov a continuat stransa colaborare inceputa inca din 1998.

Linia de anvelope MP 47 Hectorra 3 ofera clasa C de franare pe carosabil ud, permitand o franare cu 11 metri mai rapida spre deosebire de o anvelopa cu clasa F de aderenta, lucru validat de testele efectuate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope