Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele de iarnă premium sunt realizate dintr-un cauciuc mai moale și mai flexibil decât cele tradiționale. O suprafață de rulare a anvelopei de zi cu zi va deveni mai rigidă la temperaturi scăzute, ceea ce va face mai dificil pneul să-și mențină aderența și să reacționeze la orice neregularitate a drumului. O anvelopă de iarnă însă, este fabricată dintr-un compus unic de cauciuc, care permite pneului să rămână flexibil și să rămână în contact complet cu drumul, în ciuda frigului.

O anvelopă de iarna are, de asemenea, adâncimi mai profunde ale benzii de rulare care îi permit să ghideze prin zăpadă și să  o împrăștie și să o disperseze departe de autovehicul.

Când cauciucul atinge drumul, acesta trebuie să iasa castigator întotdeauna – în special în timpul iernii. Sloata, zăpadă sau murdărie, asigurați-vă că autovehiculul dvs. este gata pentru orice pe drumul de iarnă. Cu anvelope de iarnă Tigar, vehiculul dvs. poate fi in siguranta. Flexibilitatea și mușcătura anvelopei Tigar asigura pentru dumneavoastră și familia dvs. bucuria unei călătorii calme și sigure, indiferent de vreme.

Și în timp ce vă puteți gândi că anvelopele dvs. de vară sau all season arată excelent pe tot parcursul anului, acestea ar putea reprezenta un risc serios de siguranță atunci când zăpada începe să se topeasca. În plus, cu un ansamblu separat de anvelope de iarnă și de vară, veți extinde durata de viață a anvelopelor dvs. și ar putea economisi bani pe termen lung!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope