Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Există o diferență între alegerea unor  anvelope și alegerea anvelopelor potrivite. Știm că nu toată lumea are grijă in mod egal în ceea ce privește anvelopele. Cand alegeți anvelopele, incercati sa determinati  dimensiunea anvelopei, stabilirea tipului de anvelope și identificarea calităților pe care vă interesează cel mai mult la o anvelopă.

 

Determinați dimensiunea

Primul lucru pe care trebuie să-l stabiliți este dimensiunea anvelopei (sau diametrul) de care aveți nevoie. Anvelopele vin în diametre  diferite, de la 13 inchi până la 22 inchi. Deci, cum afli care dimensiune are nevoie de vehiculul tău?

O modalitate de a găsi diametrul anvelopei este verificarea panoului de informații din interiorul ușii șoferului sau speciicatiile din talonul masinii.

Acest lucru vă va indica diametrul specific roții pentru vehiculul dvs.

De asemenea, puteți verifica anvelopele curente. Literele și cifrele sunt scrise pe peretele lateral. Vor arata similar cu: 215 / 65R15. Diametrul roții dvs. în centimetrii este ultimul număr din acea serie. În acest caz, 15.

Ultimele lucruri de care trebuie să tineti cont după ce ați identificat dimensiunea și tipul sunt calitățile specifice ale diferitelor anvelope, cum ar fi costul, aspectul, marca și așa mai departe. Cu alte cuvinte, această parte implică selectarea anvelopei perfecte dintr-o selecție de anvelope bune!

 

Mulți șoferi aleg să achizitioneze același model de anvelope de calitate care au venit pe mașina lor când au cumparat-o

Accesați catalogul de anvelope online sau mergeti la magazinele de specialitate și alegeti in functie de  tipul de vehicul si dimensiunea anvelopei pentru a începe. De acolo, selectați prioritățile  anvelopei, de la aspecte cum ar fi confortul, la plimbare, uzura anvelopei și nivelul de zgomot. Restrangeti cautarile  și apoi veți putea compara opțiunile relevante cu privire la aspecte, incluzand și costul!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope