Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

În ciuda progreselor în tehnologia pneurilor, durata de viață a benzii de rulare este finită și va varia în funcție de tipul de mașină, tipul de anvelope (cum ar fi cele pe tot parcursul sezonului sau  cele premium de vara sau iarna), conducerea cu agresivitate și chiar condițiile rutiere și meteorologice. Trebuie să vă înlocuiți anvelopele de câteva ori sau mai mult de-a lungul vieții unui vehicul tipic. Așa cum se spune, nimic nu durează pentru totdeauna. O mare atentie si importanta trebuie acordata anvelopelor, deoarece, ele sunt punctul de contact cu solul.

Întreținerea corespunzătoare și conducerea responsabilă pot maximiza kilometrajul într-un

set de anvelope . Inspecțiile lunare ale benzii de rulare pot indica momentul în care anvelopele necesită înlocuirea, cu mult înainte de indicatorii de pe marginea pneului. Iar când vine timpul să cumperi anvelope noi, poți folosi ratingurile de pe site-urile de specialitate pentru a găsi anvelope care promit o viață lungă.

Când vine timpul să vă înlocuiți anvelopele, este bine să știți ce este în prezent pe vehiculul dvs. și să aflați despre opțiunile pe care le aveți. În cele mai multe cazuri, veți dori înlocuiri similare, care să corespundă dimensiunii și vitezei. De acolo, puteți utiliza evaluările pentru a găsi modele care excelează în zonele care vă pot influența cel mai mult, cum ar fi frânarea, manevrarea, confortul și zgomotul. Aveți posibilitatea să verificați ratingul complet al anvelopei pentru mai multe detalii. Astfel, informat fiind, va fi mai usor sa faceti alegerea potrivita.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope