Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii care cauta anvelope pentru orice vreme in Timisoara, au la dispozitie o gama diversificata de modele de cauciucuri all season pentru echiparea turismelor.

Efectele incalzirii globale au drept consecinte schimbari climatice neasteptate, iar automobilistii europeni se vad din ce in ce mai frecvent in fata unor situatii neobisnuite, cand temperaturile scad brusc sau au loc fenomene meteorologice nespecifice sezonului in curs. Acest fapt a trezit interesul unor producatori renumiti de cauciucuri pentru turisme pentru a dezvolta noi strategii de fabricare.

Scaderea brusca a temperaturii cu nu mai putin de 14 grade Celsius in decurs de 24 de ore, a luat pe nepregatite automobilistii care circulau pe 13 martie 2013 pe drumurile din nordul Frantei, transformate in patinoare. Pentru ca vremea se poate schimba chiar si in cateva minute, grupul Michelin a inceput o colaborare stransa cu institutul de meteorologie francez. Nu doar pe teritoriul acestei tari, ci si in numeroase alte zone s-au inregistrat evenimente meteo “ciudate”: in decembrie 2012, in sudul Spaniei au cazut 200 mm de ploaie in doar 24 h, iar centrul Scotiei a experimentat diminuarea temperaturilor (de la 21 grade C) si 19 cm de zapada pe carosabil, in primavara aceluiasi an.

Si in orasul traversat de canalul Bega, in decembrie anul acesta (a.c.) s-a desfasurat un rar fenomen meteorologic, manifestat sub forma unei ninsori consistente, in plin soare.

O solutie viabila pentru a veni in intampinarea oricaror conditii de vreme, este sa montati noile anvelope MICHELIN CrossClimate disponibile in Timisoara. Acestea reprezinta rezultatul imbinarii a doua tehnologii diferite, implementand “secretele” care stau la baza anvelopelor de vara cu design-ul si compusii inovatori din structura pneurilor de iarna. Profilul unic in V, alaturi de densitatea bogata de lamele de inalta performanta si caneluri speciale, fac din aceste cauciucuri de vara cu certificare de iarna, unul dintre cele mai avansate modele de anvelope pentru turisme. Pe suprafata flacului, veti observa marcajul 3PMSF. Printre avantajele multiple de care veti dispune la echiparea cu anvelope pe dimensiunea adecvata din gama CrossClimate, se numara: distanta de franare mai mica pe suprafete uscate, durabilitate si economie de combustibil, precum si fiabilitatea crescuta pe carosabilul acoperit de gheata si zapada.

Puteti folosi anvelope MS daca:

  • Doriti sa utilizati acelasi set de pneuri pe durata intregului an
  • Circulati preponderent in regiuni unde rareori temperaturile coboara sub -5 grade Celsius
  • Nu aveti unde depozita in conditii optime setul de anvelope dedicate de iarna sau de vara.

Spre deosebire de orice linie de anvelope all season, Michelin CrossClimate sunt anvelope menite sa ofere performante pentru orice tip de vreme, asigurand o distanta de franare cu – 5, 30 metri mai scurta pe drumurile uscate (conform testelor TUV SUD realizate pe vehicule dotate cu roti avand dimensiunile 195/65 R15 si 205/55 R16).

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope