Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

TORQUE este unul dintre brand-urile de anvelope de buget care ofera o gama diversificata de modele de vara si de iarna pentru autoturisme, 4×4, vehicule agricole, camioane usoare si grele etc. Angajamentul de a dezvolta si a produce anvelope fiabile si sigure a contribuit la cresterea notorietatii acestei marci pe piata anvelopelor auto. In prezent, producatorul are puncte de desfacere in peste 40 de tari de pe glob.

TORQUE TQ-025 este gama de anvelope all season care se poate plia unui buget mai restrans, intalnind criteriile soferilor care cauta sa obtina o buna calitata raportata la pret. Cu acest model de pneuri mixte, se poata circula in conditii de siguranta pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, Torque fiind una dintre putinele marci care au adus seria all season pe piata. Aveti ocazia de a opta pentru modelul de cauciucuri all season Torque TQ025 cu livrare in Iasi, pe dimensiunea recomandata de producator.

Profilul asimetric care are in configurare doua tipuri de caneluri si un compus ridicat de silica, poate asigura o excelenta aderenta si manevrabilitate in orice conditii meteorologice, inclusiv in sezonul de iarna. Multitudinea lamelelor dispuse pe banda de rulare, permit anvelopei TQ025 sa posede inalte capabilitati si performante atat pe durata verii, cat si a iernii, oferind o tractiune de invidiat. Cele patru santuril sunt circulare si transporta in mod eficient apa acumulata in afara benzii de rulare, pentru a diminua riscurile asociate cu fenomenul de acvaplanare si totdata pentru a amplifica tractiunea la caderea precipitatiilor sub forma de ploaie.

In concluzie, Torque este solutia pentru calatorii agreabile, oferind conducatorilor auto de vehicule din clasa turisme bune performante de manevrabilitate si control al directiei pe tot sezonul de conducere, de la veri caniculare la ierni siberiene, cu temperaturi extreme.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope