Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Deși au crescut în popularitate în ultimii ani, anvelopele pentru toate anitimpurile nu sunt ideale pentru toată lumea. Chiar dacă sunt identificate cu pictograma muntelui și a fulgilor de zăpadă care certifică faptul că au trecut toate testele de siguranță necesare, rămâne faptul că acestea nu sunt fabricate special pentru iarnă.

Toate anvelopele all season sunt mai rigide decât anvelopele de iarnă, ceea ce le reduce aderenta pe gheață. În ceea ce privește modelul benzii de rulare, este mai puțin agresiv, ceea ce asigură o mai mică tracțiune în zăpadă. De fapt, experții în anvelope spun că cele mai multe pneuri pentru toate condițiile meteorologice oferă o tracțiune de doar 10% mai mare decât anvelopele convenționale de vară. Și deoarece compoziția lor de rulare nu este special concepută pentru vremea caldă, aceasta se consumă mult mai repede în timpul verii.

Pur și simplu montate, anvelopele all season oferă performanțe decente pe tot parcursul anului, dar cu siguranță nu se încadrează în anumite condiții de iarnă.

De ce să alegeți anvelopele all season?

În general, oamenii aleg anvelopele all season, pentru a evita montarea și demontarea anvelopei în fiecare an. Unii consideră că anvelopele de iarnă nu sunt necesare, pentru că trăiesc într-o zonă care rar este zăpadă. Alții nu doresc să investească în anvelope de iarnă. Dar, de fapt, indiferent de zona in care  locuiți, există trei lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți anvelopele pentru iarnă: kilometrajul, obiceiurile de conducere și condițiile de iarnă din regiunea dvs.

Pentru cine sunt destinate anvelopele all season?

Nu toate anvelopele all season sunt perfect potrivite pentru toată lumea! Dacă folosiți ocazional vehiculul dvs. sau dacă puteți rămâne acasă ori de câte ori condițiile de iarnă sunt periculoase, anvelopele all season pot fi o opțiune bună pentru dvs. Mai mult decât atât, dacă locuiți într-o zonă urbană  in care ninge des și nu aveți prea multe șanse de a conduce pe zapada, este posibil să doriți să mergeți cu anvelopele all season. În acest fel, nu va trebui să investiți în anvelope de iarnă și veți economisi bani la schimbarea anvelopelor de două ori pe an! Pe de altă parte, setul dvs. unic de anvelope se va uza mai repede!

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope