Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Statisticile arata ca in judetul Suceava sunt in prezent inmatriculate nu mai putin de aproximativ 135 900 de autoturisme, dintre care doar anul trecut 14 800. Se pare ca locuitorii prefera marcile de masini Volkswagen, Audi si Ford, dar si noile autoturisme Dacia, Skoda sau Opel.  Indiferent insa de modelul de vehicul condus, pentru a beneficia de deplasari fiabile si sigure, se impune pe durata lunilor de iarna, dotarea corespunzatoare cu anvelope iarna avand dimensiunile sugerate de producator. In oferta noastra, gasiti modele diversificate de cauciucuri de iarna pentru turisme, la cele mai bune preturi!

Acum puteti comanda online anvelope cu dot recent, modelele din stoc fiind livrate imediat. Automobilistii suceveni care au nevoie de cauciucuri 175 / 65 R14, 175 /65 R15, 185 / 55 R15 sau pe alte dimensiuni, se pot baza cu incredere pe liniile de anvelope BF Goodrich G-Force Winter si G-Force Winter 2.

Design-ul special al profilului, alaturi de structura imbunatatita a benzii de rulare, asigura calatorii fiabile atat in mediul urban, cat si pe distante lungi. Sunt anvelope de iarna pentru turisme care faciliteaza nivele sporite de aderenta si tractiune, inlesnind manevrele de franare si accelerare pe suprafetele carosabile pline de zapada si gheata. Stiut fiind faptul ca orasul Suceava este amplasat in nordul tarii, unde nu este exclus ca valorile in termometre sa scada sub 0 grade, este important sa optati pentru pneuri de iarna capabile sa infrunte provocarile sezonului, facand fata la temperaturi scazute. Compusii speciali din cauciuc aduc un plus de flexibilitate.

Descoperiti noua oferta cauciucuri BF Goodrich G-Force Winter in Suceava, obtinand un raport excelent pret-calitate. Si nu uitati: daca veti verifica constant presiunea din anvelope, aveti toate sansele ca iarna aceasta sa nu confruntati cu riscuri nedorite la volan!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope