Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Daca sunteti un sofer al carui obiectiv este in primul rand siguranta la volan, dar si obtinerea unor performante mai bune, trebuie sa va orientati catre un model de roti care sa va ofere fiabilitate in conditii diverse. In special daca lucrati in domeniul transporturilor, iar vehiculul comercial detinut va este ca un partener de drum. In calitate de aliat, noile anvelope cargo Michelin Agilis+ nu inseala asteptarile atunci cand vine vorba de a oferi stabilitate vehicului, in orice conditii de carosabil pe durata verii.

Conducatorii de vehicule comerciale usoare se pot baza pe performantele oferite de modelul Michelin Agilis+, intrucat acesta poseda cateva particularitati aparte, printre care merita sa amintim nivelele excelente de tractiune si aderenta. Este important ca orice masina care transporta incarcaturi grele sa fie capabila sa raspunda prompt la comenzile date volanului, iar soferul sa dispuna de un control precis al directiei, indiferent de conditiile meteo. Aceasta linie creata de Michelin si destinata echiparii vehiculelor de transport faciliteaza obtinerea unui randament kilometric foarte bun si favorizeaza scurtarea distantei la franarea pe suprafetele carosabile umede (apartine clasei de aderenta B, conform etichetarilor europene in vigoare la ora actuala). Totodata, contribuie la obtinerea unui consum mai redus de combustibil, ceea ce inseamna ca aceste anvelope de vara tip cargo pot fi o alegere avantajoasa pentru dotarea flotelor.

Puteti obtine performante de top si montand anvelope BF Goodrich Activan Go. Acestea au fost catalogate de catre cluburile automobilistice si alte autoritati in domeniu drept unele dintre cele mai fiabile cauciucuri de vara pentru echiparea in conditii optime a vehiculelor de transport.

Modelul de cauciucuri cargo proiectat de BF Goodrich are ca atuuri tractiunea ridicata pe orice tip de suprafata, chiar si atunci cand cad precipitatii sub forma ploilor abundente, deoarece a fost optimizat cu cu un sistem eficient de evacuare a apei acumulate, fapt ce asigura diminuarea pericolului de acvaplanare.

Sfatul pe care il adresam tuturor soferilor este sa conduca prudent, practicand un stil de sofat non-agresiv. De asemenea, va sugeram sa montati pe vehicul doar anvelope vara pentru turisme sau de tip cargo care provin de la producatori si distribuitori autorizati si care detin dimensiunile date de constructor.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope