Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Diverse companii aeriene au pe harta orasul Cluj, asa ca nu este de mirare ca orasul este intesat de masini de toate tipurile, iar limuzinele, coupe-urile elegante si suv-urile sprintene nu fac exceptie dat fiind fluxul de oameni de afaceri, turisti sau pur si simplu calatori care se intorc in tara sau pleaca in strainatate. Noi, cei de la Steffco, va oferim cele mai bune preturi pentru anvelope de iarna de calitate in Cluj, cu care sa va echipati masina la instalarea sezonului rece!

In afara de cauciucuri de iarna, la Steffco gasiti pe stoc si linii all season. Majoritatea pneurilor mixte sunt recomandate acelor soferi care conduc preponderent in regiuni cu climat mai bland (Grecia, Regatul Britanic, Spania etc.). Clima temperat-continentala care caracterizeaza tara noastra impune folosirea preferabil de anvelope dedicate de iarna. Asta daca nu optati pentru anvelope premium precum      o linie all season capabila de performante inalte, deosebite.

 

Anvelopele all season pot fi usor distinse datorita prezentei marcajelor urmatoare, in conformitate cu reglementarile rutiere europene: MS (Mud and Snow – noroi si zapada), M+S, M/S. Unele modele contin inscriptionat pe flanc semnul “fulg de nea” alaturi de simbolul cu pisc de munte. Ramane la latitudinea fiecarui client sa decida ce anvelope sunt mai avantajoase pentru nevoile personale. Daca nu intentionati sa scoateti zilnic masina din garaj, optiunea pentru un brand sau altul de cauciucuri all season poate fi una inspirata. Totodata, multe din autovehiculele nou-inmatriculate vin echipate direct din fabrica cu astfel de pneuri auto.

Pentru un set intreg de 4 anvelope de iarna comandate, Steffco va asigura servicii de transport si livrare anvelope gratuite oferindu-va game si modele variate, categoriile turisme si cargo, pentru orice dimensiune aveti nevoie!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope