Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii interesati de achizitionarea de anvelope dedicate pentru sezonul rece, de calitate superioara si la preturi accesibile, pot beneficia de reduceri substantiale in extrasezon!

Daca va doriti anvelope de iarna premium pentru turisme, puteti conta pe performantele liniilor proiectate de Michelin. O alegere inspirata, din acest punct de vedere, o poate constitui modelul Alpin 5. Argumente favorabile: incadrarea in clasa de aderenta B, disponibilitate pe mai multe dimensiuni populare, fiabilitate excelenta in diverse conditii de carosabil.

Principalele atuuri ale cauciucurilor Michelin Alpin 5 consta intr-o manevrabilitate de exceptie in linie dreapta, dar si la efectuarea de viraje la deplasarea cu viteza inalta. Datorita compusilor speciali de cauciuc adaugati benzii de rulare, veti putea experimenta un nivel crescut al aderentei pe suprafetele acoperite de zapada si de pojghita de gheata. De asemenea, beneficiati de scurtarea distantei la franare. Noile tehnologii implementate de grupul francez ajuta la o stabilitate mai buna, o tractiune mai inalta, precum si la un control precis al directiei. In plus, in afara unui comportament exemplar, aceste anvelope favorizeaza atingerea unui randament kilometric bun. La deplasarea pe distante mai lungi, veti resimti, de asemenea, in confort sporit, intrucat zgomotul realizat de vehiculul in miscare este diminuat, doar 68 db. Un alt beneficiu este legat de reducerea riscurilor asociate fenomenului de acvaplanare, ce poate determina efecte dezastruoase daca nu practicati un sofat responsabil!

Oferta noastra mai cuprinde si anvelope specializate de iarna provenind de la numeroase alte branduri renumite. Totodata, consultand catalogul online, puteti descoperi o gama diversificata de anvelope cargo pentru echiparea diferitelor vehicule comerciale. Modele pe care vi le recomandam, disponibile la un raport echilibrat calitate-pret: Michelin Agilis Alpin, Petlas FullGrip PT925 (clasa B de aderenta), Riken Cargo Winter (clasa C de aderenta) etc.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope