Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Fie ca aveti nevoie de cauciucuri pentru turisme su pentru echiparea corespunzatoare a unor vehicule comerciale in anotimpul rece, in oferta magazinului nostru veti gasi o gama diversificata de anvelope de iarna noi, la cele mai avantajoase preturi!

Linia de anvelope cargo Michelin Agilis Alpin este destinata conducatorilor de camionete, van-uri si microbuze, unele masini de teren si alte vehicule comerciale usoare. Aderenta si tractiunea fac parte din punctele forte ale acestui model de cauciucuri cargo, alaturi de un conditiile de confort si zgomotul redus in timpul deplasarii. Dispunand de un design robust si optimizarea cu tehnologii avansate si compusi superiori pentru o mai buna flexibilitate, aceste anvelope ofera o fiabilitate inalta, eficientizand transporturile de persoane sau/si marfuri prin sarcina de greutate mare pe care o pot sustine.

Clima temperat-continentala dominanta in tara noastra, impune soferilor sa isi ia masuri de prevedere o data cu scaderea temperaturilor sub 7 grade Celsius. Prognozele pentru vestul tarii nu se diferentiaza cu mult de cele pentru restul regiunilor, asa ca daca doriti sa montati anvelope de iarna in Timisoara, noi va stam la dispozitie cu modele diversificate, atat de buget, cat si marci premium.

O alta alternativa este sa va orientati catre cauciucuri continand inscriptia M+S (MS, M/S), deoarece le puteti folosi pe toate durata anului. Va atragem insa atentia, ca in timp ce unele versiuni de pneuri mixte premium sunt ideale pentru deplasari indiferent de anotimp, exista si unele cu performante mai slabe iarna. De exemplu, cu ajutorul unor anvelope de vara Michelin CrossClimate, nu va mai fi nevoie sa cumparati un al doilea set pentru sezonul rece, deoarece acestea dispun de calitati deosebite, care le recomanda pentru utilizarea in orice moment al anului. Pe scurt, acest model prezinta proprietati superioare unor cauciucuri all season obisnuite si este disponibil pentru dotarea SUV-urilor de putere mare si turismelor de cilindree medie.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope