Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

In topul celor 10 companii producatoare de cauciucuri la nivel mondial, poate fi regasit si producatorul coreean Hankook, cunoscut pentru interesul fata de inovatie si performanta, dar si pentru obiectivele sale de reducere a impactului negativ asupra mediului inconjurator.

Dorim sa va supunem atentiei un nou model de cauciucuri radiale dezvoltat de grupul Hankook  care detine la ora actuala cinci centre si sapte unitati de productie in intreaga lume. Linia de anvelope Hankook W452 este destinata atat pietei europene, dar si ca echipament original pentru unii dintre cei mai renumiti producatori de autovehicule.

In Europa, Hankook detine un centru tehnic regional in Hanover, Germania, in timp ce productia pentru Uniunea Europena se desfasoara preponderent in uzina de ultima generatie din localitatea ungara Racalmas unde anual, se pot fabrica pana la 19 milioane de anvelope pentru turisme.

Hankook W452 reprezinta un model de anvelope proiectat in spiritul inovatiei si se bucura de proprietati dovedite de rulare in conditii dificile de iarna, pe zapada si gheata.

In afara unui control precis al directiei si o manevrabilitate sporita in curbe, aceasta linie de anvelope de iarna promite o tractiune crescuta pe drumurile acoperite de zapada, alaturi de o buna rezistenta la uzura si un randament kilometric avantajos.

Aveti toate motivele sa investiti in cauciucuri de iarna provenind de la sponsorul echipelor de fotbal Real Madrid si Borussia Dortmund, Hankook Tire.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope