Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Este deosebit de important ca vehiculele care transporta marfuri sau persoane sa fie dotate cu anvelope de iarna corespunzatoare pe tot parcursul sezonului rece, imediat ce temperaturile coboara sub 7 grade Celsius. In Romania, circulatia ingreunata din cauza ninsorii abundente, fenomenelor de ceata si formarii de gheata pe carosabil, poate pune probleme chiar si celor mai experientati soferi. Insa, este cert ca, prin echiparea cu anvelopele cargo potrivite, beneficiile pot fi multiple.

Soferii din Targu Mures au la dispozitie o gama larga de anvelope destinate echiparii masinilor comerciale pe timp de iarna. Oferta noastra de anvelope utilitare cu livrare in Targu Mures, cuprinde urmatoarele modele de iarna:

  • Michelin Agilis Alpin;
  • Petlas FullGrip PT925;
  • Linglong Green Max Winter Van;
  • Riken Cargo Winter;
  • anvelope Tigar Cargo Speed la pret ieftin, Tigar Cargo Speed Winter;
  • cauciucuri all season Torque TQ7000, anvelope cargo de iarna Torque WTQ-5000 si model Torque TQ-05;
  • Windforce Catchsnow.

Grupul francez Michelin s-a concentrat nu doar asupra fabricarii de cauciucuri pentru turisme performante, ci s-a implicat totodata  si in proiectarea de anvelope utilitare de iarna concepute sa faca fata provocarilor diferitelor conditii meteo. Avand drept obiectiv siguranta si mobilitatea in traficul rutier, linia de anvelope MICHELIN Agilis Alpin este destinata dotarii tuturor utilitarelor si furgonetelor avand greutatea bruta maxima admisa de 2, 8 tone. Prevazuta cu flancuri la fel de rezistente la impacturi, la fel ca modelul predecessor, aceasta gama permite in plus o mai buna protectie contra abraziunii sie este disponibila pe mai multe dimensiuni.

Creaate anume pentru echiparea furgonetelor si autorulotelor, noile cauciucuri utilitare MICHELIN se bucura de performante deosebite in ceea ce priveste capacitatea de sarcina si uzura flancurilor. Acestea permit si un consum mai redus de carburanti gratie rezistentei mici la rulare. Companiile detinatoare de flote de vehicule, pot economisi anual foarte multi litri de combustibil.

In magazinul nostru, avem disponibile pe stoc anvelope cargo Michelin Agilis Alpin  la reducere, pe care le livram catre soferii interesati imediat ce am preluat comanda.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope