Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Optand pentru anvelope de iarna fabricate de producatorul Riken, automobilistii din Suceava vor fi avantajati de un raport echilibrat calitate-pret. Soferii care conduc vehicule de tip comercial avand sarcina de a transporta marfuri ori persoane, pot alege sa monteze cauciucuri Riken Cargo special proiectate pentru a intampina provocarile drumurilor de iarna.

Riken Cargo reprezinta o gama populara a acestui brand, putand echipa in cele mai bune conditii: microbuze, masini comerciale usoare si autoutilitare. Care sunt proprietatile liniei de cauciucuri Riken Cargo Winter:

–      banda de rulare cu profil directional are blocuri centrale inclinate, cu margini de prindere care maresc aderenta pe orice suprafata (umeda, uscata sau acoperita cu zapada si gheata) si asigura in plus o tractiune optima

  • Compusi de siliciu pentru performante mai bune in conditii de temperaturi scazute
  • Stabilitate fiabila in viraje, la incarcaturi mari si inclusiv la rularea cu viteza ridicata in regim de autostrada, datorita rigiditatii umerilor, in combinatie cu peretii ranforsati
  • Densitatea bogata a lamelelor, alaturi de distanta optimizata dintre blocuri, permite manevre sigure de accelerare si o franare optima pe drumurile cu zapada si inghetate.
  • Aceste anvelope pentru vehicule comerciale usoare sunt prevazute cu doua santuri circulare care contribuie la o dispersie rapida si eficienta a apei acumulate, reducand riscurile de acvaplanare. Ele mai prezinta si o multitudine de crestaturi incadrate in blocuri, cu rol in a furniza un plus de prindere pe apa si gheata pentru aceste pneuri de iarna marca Riken.
  • Suprafata benzii de rulare se bucura de o distributie egala a presiunii, favorizand o uzura uniforma. De aici, si un randament kilometric crescut.

Brandul specializat pe anvelope cargo de vara si iarna Riken este detinut de compania franceza Michelin, fapt ce i-a permis sa beneficieze de accesul la tehnologii avansate pentru fabricarea de pneuri durabile si performante, disponibile la pret mic.

Daca vreti sa va dotati vehiculul comercial cu anvelope economice noi Riken Cargo Winter cu livrare in Suceava, puteti comanda direct dimensiunea dorita din magazinul nostru online!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope