Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cunoscutul producatorul de top Pirelli si-a castigat renumele in primul rand ca furnizor de anvelope pentru Formula 1, insa fabrica si numeroase modele de cauciucuri pentru turisme, alaturi de modele fiabile de anvelope vara si iarna proiectate anume in vederea dotarii de autovehicule din clasa autocamioane.

Noua serie de anvelope cargo Chrono 2 se caracterizeaza print-un excelent randament kilometric, prezinta un nivel crescut al tractiunii, dar si o aderenta formidabila pe suprafetele uscate si ude de carosbil. Incadrate conform etichetarilor UE in vigoare la ora actuala, in clasa B, gama Pirelli Chrono 2 este o alegere durabila. Aceste anvelope de tip cargo permit o manevrabilitate superioara, precum si un control perfect al directiei, asigurand stabilitatea vehiculelor cu incarcaturi mari la executarea de viraje, indiferent de conditiile de vreme pe toata perioada lunilor calde din an. Pericolul scazut al acvaplanarii este inca un beneficiu oferit de modelul Chrono 2. Din acest motiv, recomandam montarea de 4 astfel de anvelope de vara pe vehiculele de transport care se deplaseaza cu predilectie pe drumurile si soselele nationale si in regim de autostrada, cu viteza mai mare.

Tractiunea este imbunatatita considerabil, datorita suprafetei mari de contact cu drumul. Aceasta este si una din cauzele care au ca efect scurtarea distantei la franarea pe carosabil ud si uscat, fiind o caracteristica de siguranta la rulare. Alte inovatii sunt structura ranforsata si rigiditatea crescuta, iar in ceea ce priveste profilul benzii de rulare, se observa optimizarea cu compusi tehnologici avansati, pentru o buna flexibilitate la temperaturi mai ridicate. Rezistenta la rulare, cat si confortul sunt de asemenea, imbunatatite, garantand deplasari line atat pe distante scurte, cat si la drumuri lungi. Flancurile cu aspect robust de la acest nou model de pneuri asigura protectie laterala la orice fel de impact. Imprumutand din performantele intalnite indeosebi la cauciucurile de vara proiectate pentru autoturisme, modelul Chrono 2 imbina tehnologii diversificate, pastrand caracteristicile clasice ale anvelopelor destinate echiparii de vehicule comerciale.

Noul amestec de compusi de cauciuc pentru banda de rulare nu exercita un rol major doar in ceea ce priveste reducerea rezistentei la rulare, cat si in vederea obtinerii unui consum mai diminuat de carburant, alaturi de scaderea emisiilor de CO2.

In concluzie, alegerea cea mai potrivita de anvelope pentru echiparea de van-uri, camionete si alte vehicule comerciale pe timp de vara o constituie un set complet de cauciucuri marca Pirelli, model Chrono2.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope