Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Noile cauciucuri de iarna Barum Polaris 3 pot oferi soferilor interesati un consum economic de combustibil. Avand in vedere ca si modelul anterior a demonstrat bune performante la rulare, linia Polaris 3 aduce o augmentare a nivelelor de aderenta si tractiune, facilitand deplasari urbane si pe distante lungi fiabile si sigure, precum si un randament kilometric cu 5% mai ridicat decat predecesoarea gama Barum Polaris 2.

De peste 40 de ani, compania ceha s-a bucurat de aprecierea automobilistilor care pun accent pe siguranta in trafic si pe latura economica. Nici noile anvelope de iarna nu sunt o exceptie in aceasta privinta, ele oferind un consum de carburant cu 5% mai mic (comparativ cu modelul predecesor).

Rezistenta mica la rulare atrage drept consecinta si un consum mai scazut de combustibil. In plus, impactul nociv asupra mediului natural este diminuat. Pentru a reusi acest lucru, inginerii au adaugat un sant suplimentar blocului de umeri.

Uzura mai redusa asigura un randament kilometric mai bun. Blocurile individuale prezinta o excelenta stabilitate, gratie diferitelor adancimi ale canelurilor pozitionate pe diagonala marginilor. Fiecare element dispune de o distributie uniforma a rigiditatii.

Un avantaj care nu trebuie ignorat consta in imbunatatirea manevrabilitatii pe suprafetele umede. Umerii blocurilor de la noile anvelope pentru turisme destinate pentru echiparea in sezonul rece, Barum Polaris 3 sunt mult mai largi decat cei de la gama anterioara, permitand viraje sigure pe zapada si gheata. De asemenea, santul longitudinal functioneaza ca un stergator de parbriz, eliminand apa si noroiul acumulate. Drept rezultat, riscurile acvaplanarii devin mai reduse. Mareile Noga, reprezentant al brandului ceh Barum, explica: „Amestecul cu silica ofera o aderenta sporita pe strazile umede si alunecoase, fara a afecta rezistenta la rulare”.

O buna aderenta pe zapada faciliteaza o pornire si o franare in conditii optime.

72 de dimensiuni distincte au fost create pentru roti intre 13-17 inch, aceste anvelope fiind ideale pentru viteze de 190-240 km. Gama de anvelope de iarna Barum Polaris 3 include si dimensiuni 4×4 pentru vehicule de putere mare de acest tip.

Daca intentionati sa montati anvelope de iarna economice, va sfatuim sa optati pentru acest model proiectat de cehii de la Barum.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope