Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Fondata in 1931 in Askim (Norvegia), compania Viking si-a inceput activitatea de fabricare a produselor din cauciuc (inclusiv pantofi si anvelope). Patru decade mai tarziu, acest producator nordic furnizeaza echipamente originale pentru anvelope auto, ajungand lider de piata cu o cota de peste 50% la vremea respectiva. Continental AG preia la inceputul anilor 1990 drepturile asupra marcii comerciale, integrand compania norvegiana in strategia sa.

Daca segmentul de anvelope de vara Viking este completat de modelele CityTech 2 și Viking TransTech 2, cu bune recenzii din partea soferilor si a specialistilor in domeniu, nici gamele de iarna nu au inselat asteptarile. Compania a creat, de asemenea, cauciucuri mixte, in 2016 fiind lansata in Europa prima anvelopa Viking All-Season.

Anvelope Viking recomandate pentru anotimpul de iarna

Linia de anvelope iarna Viking WinTech furnizeaza performante constante, durabile pe intreaga perioada a sezonului friguros in conditii meteo schimbatoare, cu temperaturi extreme negative. Mai exact, veti dispune de o buna stabilitate si aderenta, gratie conceptului inovator care sta la baza dezvoltarii acestui model proiectat pentru dotarea de masini din clasa turisme.

Principalele caracteristici ale cauciucurilor pentru turisme Viking WinTech consta in urmatoarele:

  • Aderenta – WinTech sunt anvelope de iarna care asigura o prindere sigura pe zapada, multumita tehnologiei de siliciu imbunatatite.
  • Tractiune pe zapada – performante de pornire si de franare sporite.
  • Manipularea pe zapada este facilitata de controlul precis al directiei.

Anvelope Viking WinTech Van – concepute pentru echiparea in siguranta a vehiculelor comerciale; ofera un confort optim la deplasare, inclusiv in conditii dificile de vreme nordica, precum si performante de kilometraj.

Cauciucuri pentru turisme Viking Snowtech II. Aceasta gama de anvelope iarna a fost lansata in 2010 si se bucura de o larga apreciere. Modelul se defineste prin profilul in V optimizat si prin excelentele proprietati de prindere si stabilitate pe zapada. Conform rezultatelor testului AutoBild 2013 la anvelope de iarna, Viking SnowTech 2 a depasit competitia, castigand o larga popularitate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope