Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Firestone reprezinta o marca a corporatiei Bridgestone, compania japoneza fondata de Shojiro Ishibashi in 1931. Gama de anvelope iarna Winterhawk 2 Evo a fost proiectata de Firestone in vederea echiparii vehiculelor de familie si inglobeaza tehnologii avansate de fabricatie. Astfel, anvelopele Firestone se pot lauda cu obtinerea unor performante de varf pe carosabile diverse in segmentul de cauciucuri standard. Lansata in vara anului 2010, aceasta gama pentru turisme este disponibila in 41 de dimensiuni intre 13 si 17 inch.

Linia de anvelope Firestone Winterhawk 2 Evo beneficiaza, conform etichetei, de clasa B de aderenta. Noul profil cu design directional este perfect pentru masini mici si medii, permitand o rulare fiabila in conditii de siguranta pe carosabil ud, dar si pe drumuri pline de zapada. Aceasta gama pentru turisme include indici de viteza T si H.

Compusul tehnologic EVO introdus in compozitia benzii se bazeaza pe concentratia de siliciu ridicata.  De asemenea, lamelele tridimensionale din zona umerilor faciliteaza manevrabilitatea pe suprafete uscate si aderenta pe zapada si noroi (este prezenta si notatia MS pe flancul pneului).

Daca va intereseaza sa achizitionati anvelope ieftine de iarna, va puteti baza pe performantele anvelopei Firestone Winterhawk 2 Evo. Nu uitati sa montati intotdeauna cauciucuri de acelasi tip pe fiecare axa!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope