Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii care de regula nu sunt fani ai vitezei si conduc mai degraba masini de familie decat modele sportive, sunt tentati sa caute pe piata cauciucuri ieftine pentru turisme. Noi va aducem gama completa de anvelope de iarna Torque TQ-22, disponibile pe stoc pe dimensiuni variate.

Cu sedii in Marea Britanie, Germania, Brazilia, Africa de Sud si Algeria, compania Torque este specializata in fabricarea de cauciucuri cargo durabile pentru dotarea vehiculelor comerciale, remorci si semiremorci care se deplaseaza frecvent in regim de autostrada sau pe rute regionale. Producatorul isi propune, de asemenea, sa ofere anvelope corespunzatoare si pentru soferii care detin masini clasa turisme. Noi va indemnam sa optati pentru modelul Torque TQ22, care se bucura de un raport excelent pret vs. calitate.

Profilul caii de rulare prezinta o amprenta marita de contact cu partea carosabila, datorita umerilor masivi care aduc un plus de stabilitate alaturi de o remarcabila rezistenta la diversi factori de abraziune. Carcasa usoara, ranforsata permite o rulare sigura si stabila.

Un aspect care merita amintita tine de optimizarea benzii de rulare cu compusi speciali cu rol in realizarea unei rezistente scazute la inaintare, facilitand un confort sporit si totdata un consum redus de combustibil

Proiectate pentru a egala performantele brandurilor premium, anvelopele Torque au in schimb preturi mai accesibile si sunt fabricate in conformitate cu asigurarea de calitate ISO 9001, ISO/TS 16949.2009 si standardelor DOT.

Nu ratati anul acesta oferta de anvelope de iarna Torque TQ22! Va uram drum bun si un sofat lin, lipsit de probleme!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope