Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul Nexen este recunoscut drept cel mai mare furnizor coreean de anvelope, cu o istorie de peste 70 de ani in industrie (compania a fost infiintata in 1942). Dedicat din 1985 fabricarii de anvelope radiale, brandul si-a setat ca obiectiv dezvoltarea de linii de cauciucuri cat mai fiabile, de viitor. Compania s-a extins si in America si Europa, primind in 2005 patent pentru crearea unei tehnologii unice legate de proiectarea de anvelope care includ un compus inovator pe baza de cauciuc si siliciu stratificat. Asadar, in viitor ne putem astepta ca acest brand sa apara si cu alte inovatii de ultima generatie in domeniul anvelopelor, punand accent si pe latura ecologica.

Daca intentionati sa dotati in mod corespunzator propriul vehicul de teren cu un set de anvelope off-road performante, puteti opta cu incredere pentru liniile de anvelope Nexen.

Noul model Roadian AT II de la Nexen se inscrie in categoria all season, fiind special conceput si proiectat sa furnizeze o tractiune sporita.

Totodata, poate asigura un bun randament kilometric, favorizand calatorii suficient de confortabile la rularea pe suprafete mai greu practicabile, cum sunt terenurile acoperite de pietris, nisip sau noroi. Design-ul optimizat al benzii de rulare garanteaza o rezistenta superioara la taiere.

Sunt anvelope off road care se pot lauda cu avantajul longevitatii. Pe de alta parte, prezinta o buna stabilitate la efectuarea virajelor in orice conditii.

In concluzie, dispuneti de toate motivele sa instalati pe vehicul un set complet de anvelope off-road de la Nexen. Recomandarea noastra este sa mizati cu incredere pentru modelul all season Roadian AT II, deoarece acesta promite o tractiune ridicata, durabilitate, stabilitate buna in curbe si in linie dreapta, precum si atingerea unui randament kilometric crescut. In plus, acesta este prevazut cu protectie suplimentara contra taieturilor si prezinta un nivel redus de acvaplanare, alaturi de un confort optim in timpul mersului, gratie emisiilor de zgomot diminuate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope