Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Când cumpărați anvelope noi, luați în considerare cu atenție la ce activitati veți folosi tractorul. Dacă aveți de gând să faceți o mulțime de activități pe teren, luați în considerare anvelopele care se vor descurca bine pe terenul agricol. Asigurați-vă că verificați dimensiunea anvelopei, precum și dimensiunea jantei.

Anvelope agricole

Acestea sunt anvelopele tipice pe care le găsiți pe majoritatea tractoarelor. Acestea sunt cele mai agresive cauciucuri pe care le puteți obține pentru tractorul dumneavoastră. Ele sunt ideale pentru condiții de noroi. Deoarece sunt anvelope foarte agresive, ele sunt ideale pentru munca pe teren.

Anvelopele noi sunt mai scumpe și pot costa mai mult decat va asteptati. Amintiți-vă câte ore aveți de gând să petreceti în tractorul dvs. si ce activitati v-ati propus sa efectuati cu el  și amintiți-vă că merită totul.

De unde să cumpărați anvelope pentru tractoare?

Există câteva opțiuni disponibile dacă doriți să cumpărați anvelope pentru tractor. Compania Steffci  comercializeaza anvelope agricole noi la preturi competitive, oferind consultanta in alegerea celor mai potrivite pneuri. Tot ce trebuie dvs. sa cunoasteti este dimensiunea anvelopei.

Cumpararea de anvelope noi online

Dacă este posibil, cumpărați anvelope noi cu cel puțin o garanție de un an. Deși acestea costă mai mult, dar sunt mai fiabile și vor dura mai mult. De asemenea, pentru a economisi bani pe anvelope noi, încercați să cumpărați en-gros. Deoarece probabil că aveți nevoie de cel puțin patru anvelope, consultați prețurile pachetelor. Magazinele online vor accepta cartea de credit iar majoritatea vor trimite anvelopele direct la ușă. Când sosesc, instrucțiunile de instalare pot fi găsite printr-un search pe Google.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope