Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

In afara de anvelopele de vara, iarna sau all season, mai exista si anvelope pentru diferite zone, cum sunt anvelopele de noroi, anvelopele de teren, pentru zone mlastinoase.

Pneuri de teren: Dacă vă place să vă plimbati pe traseul cu denivelari, anvelopele pentru toate terenurile pot fi potrivirea perfectă. Aceste anvelope sunt create pentru a aborda toate suprafețele, de la noroi la nisip până la pietre. Aceste anvelope off road se pot descurca cu siguranță și pe traseul accidentat! In schimb, ele pot fi folosite pe autostrăzi normale, experimentand confortul și manevrabilitatea pneurilor de zi cu zi pe șosea.            

Anvelopele turistice: anvelopele Touring sunt anvelopele premium concepute pentru șoferii care apreciaza condusul calm, confortabil și doresc o manevrabilitate superioară. Acestea oferă fiabilitate, o durată de viață lungă și un zgomot minim. Cele mai multe anvelope turistice sunt pe tot parcursul sezonului și se pot ocupa de condițiile tipice umede și uscate, dar nu pot suporta zăpada, temperaturile de inghet și alte condiții meteorologice extreme.

Pneuri pentru terenuri cu nămol: Anvelopele de teren noroios pot manipula suprafețe moi, cum ar fi noroi adânc și nisip, mai bine decât orice alt pneu. Luați în considerare anvelopele de nămol-teren pentru o variație mai agresivă pentru anvelopele de teren! Modelul profund și rigid al benzii de rulare vă ajută să obțineți o tracțiune solidă pe terenurile mai puțin solide. Designul lor intens este perfect pentru off-road, dar nu va fi la fel de neted, silențios sau confortabil pe drumurile normale.

Anvelopele de rezervă: Când se întâmplă sa aveti o pana, anvelopele de rezervă va pot  salva ziua. Pentru rezerva, aveți opțiunea de a obține o anvelopă de dimensiune completă sau compactă. O anvelopă de dimensiune completă este pur și simplu a cincea anvelopă pentru mașina dvs. O anvelopă compactă ofera o fixare temporară. În mașina dvs. va ocupa mai puțin spațiu decât o anvelopă de dimensiuni mari, dar nu poate suporta viteze mari sau condiții de drum grele.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope