Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Principalul motiv pentru care o mulțime de indivizi sunt fermecati de aventurile off road se datorează emoției pe care le oferă. Soferul se indreapta pe un teren accidentat, dur si poate cuceri medii salbatice. Să recunoaștem, conducerea pe drumuri pietruite, din beton poate deveni plictisitoare, in schimb  conducerea pe un teren accidentat poate genera o placere deosebita.

În timp ce activitatea poate fi riscantă, aceasta adaugă emoție așa cum mulți au explicat. Dar dacă doriți să rămâneți în siguranță, trebuie să utilizati tipul corect de echipament și anvelope de teren corespunzatoare.

Există o mulțime de curse off-road și expoziții cu automobile de off road care apar în întreaga lume.

Ele sunt riscante datorită distanței și temperaturilor extreme ale unor astfel de zone.

Există, de asemenea, stații amplasate la fiecare oprire în cazul în care participanții solicită tratament medical imediat.

Există o diferență între curse regulate de vehicule și curse off-road. În cursele obișnuite de mașini, în interiorul mașinii există doar o singură persoană și acesta este șoferul.

În cursele off-road, totuși, aveți două persoane în fiecare vehicul; unul acționează ca un navigator care se află pe scaunul pasagerului, în timp ce șoferul se concentrează asupra condusului si preia indicatiile de la asistent.

Cunoașterea caracteristicilor anvelopelor de teren vă va ajuta să determinați anvelopele de care aveți nevoie pentru călătoria dvs. off road.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope