Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Intoarce-te la pagina anterioara

Showing 1–20 of 111 results

Informatii despre anvelopele all season de la Steffco

Anvelopele all season indeplinesc criteriile de echilibru, performanta si siguranta, atat pentru tine cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Indiferent ca rulezi pe drumuri uscate, carosabil umed sau chiar inzapezit, anvelopele all season demonstreaza aceeasi aderenta si manevrabilitate ca intotdeauna.

Multe autovehicule vin din fabrica direct echipate cu anvelope all season, iar acest lucru nu este intamplator, intrucat ele se numara printre cele mai sigure si potrivite cauciucuri pentru a face fata cu succes la diverse tipuri de carosabil ori in conditii de vreme variate. Cauciucurile all season sunt fabricate in mod special pentru soferul comun, fiind cauciucuri cu adancime care include in structura lor diversi compusi proiectati in scopul de a facilita o rezistenta si durata de viata mult mai mare in comparatie cu cea a altor anvelope, cum ar fi cele de vara sau de iarna. Un alt lucru la care anvelopele all season exceleaza este gama variata de modele, tipuri ori marimi, fapt ce asigura nu doar confort, ci si manevrabilitate si performanta in accelerare si franare pentru mai toti conducatorii auto.

In concluzie, cauciucurile all season constituie anvelope auto pe care va puteti baza, sunt fabricate astfel incat sa ofere siguranta pe orice tip de vreme sau de carosabil, si sunt printre cele mai sigure anvelope pe care le puteti cumpara in vederea echiparii unui vehicul.

Anvelopele all-season se prezinta drept o solutie de compromis, fiind proiectate pentru zone cu climat bland, unde iarna nu se inregistreaza temperaturi extreme, de exemplu. Totodata , ele reprezinta o alternativa mai economica, avantajand conducatorii auto care doresc sa renunte la a achizitiona doua seturi diferite. Avand in vedere ca marea parte a anvelopelor mixte au performante mai scazute decat ale celor dedicate de vara, se recomanda mai degraba montarea lor la autoturisme cu cilindree si putere redusa, fiind mai adecvate unui stil de condus mai lent. Expertii sunt de parere ca, in sezonul rece, anvelopele all season sunt eficiente la circularea pe straturile mai subtiri de zapada.

Design-ul frecvent intalnit la cauciucurile all-season, presupune prezenta unor blocuri de profil in zona umerilor cu o densitate mai mica de crestaturi, acesta fiind un punct comun cu configuratia cauciucurilor de vara. Blocurile masive dispuse in zona umerilor sunt astfel create incat sa reziste mai bine temperaturilor ridicate, specifice anotimpului calduros.  O alta caracteristica consta in canalele cu latime mai redusa pentru a facilita deplasarea in trafic cu viteze inalte.

La nivel de structura a pneului, compozitia anvelopelor all season trebuie sa faca posibila rularea acestora in siguranta pe timp de iarna si o durata de viata buna pe timpul verii. Din aceasta cauza, compusii tehnologici utilizati sunt “intermediari”. In comparatie cu anvelopele de iarna, anvelopele all-season prezinta performante mai slabe pe drumurile acoperite de zapada, gheata si polei. In acelasi timp, durabilitatea la temperaturi si viteze inalte este mai redusa decat cea a anvelopelor de vara, iar nivelul de zgomot mai crescut.

In mod exceptional, unele modele de anvelope all-season au inscris si simbolul alpin. Nu este obligatoriu ca toate anvelopele ‘all season’ sa contina marcate aceste cuvinte, unele putand avea gravate 4 pictograme ce simbolizeaza anotimpurile.

Marca Anvelope

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope