Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Intoarce-te la pagina anterioara

Showing 1–20 of 79 results

Info anvelope off road de la Steffco

Anvelopele off-road sunt special construite si concepute pentru a permite oricarui autovehicul 4×4 sa faca fata pe orice tip de teren, fie ca este accidentat, cu nisip sau noroi. Exista mai multe dimensiuni, modele si tipuri de anvelope off-road, asa ca va vom prezenta pe scurt cateva dintre acestea.

Adeseori, anvelopele 4×4 pentru activitati de off-road contin inscris marcajul all season, ceea ce semnifica ca ele poti fi utilizate cu succes, indiferent de anotimp.

In cazul acestora, cu toate ca in general modelele all season nu ofera abilitati de off-road, multe dintre autovehiculele 4×4 vin direct echipate din fabrica cu acestea, iar capacitatea lor de a oferi aderenta atat in conditii de ploaie, cat si pe uscat, nu este de neglijat.

Anvelopele all terrain, sau prescurtat AT, sunt anvelope proiectate cu un singur cuvant in minte, si anume acela al versatilitatii, intrucat ele sunt bune la toate, insa nu putem spune ca ar fi excelente la ceva particular. Acestea sunt construite pentru acele trasee cu o dificultate de la usor spre mediu, putand fi folosite inclusiv pe asfalt. Cauciucurile care permit rularea pe orice tip de teren sunt utilizate deobicei la SUV-uri si camioane usoare. Ele au adesea flancurile intarite, cu rol in evitarea inteparii atunci cand deplasarea se face pe un teren accidentat. Calea de rulare dispune spatii mai mari, servind la  inlaturarea noroiului.

Marea parte a anvelopelor SUV sunt proiectate indeosebi pentru circularea pe asfalt, si aici pot fi incluse in special cele din prima echipare, adica direct din fabrica.

Ultimul tip, cel al cauciucurile off-road extreme, este special fabricat pentru a intampina provocarile unui teren accidentat, pentru a facilita deplasarea pe un teren cu zapada inalta, nisip, noroios sau pentru ‘catarat pe pietre’, ele avand o structura foarte intarita, la care se mai adauga si calitatea materialului rezistent din care sunt construite. Cu toate acestea, ar fi indicat sa evitati sa le folositi pe asfalt.

Cauciucurile off-road se caracterizeaza printr-un design mai agresiv, acest aspect fiind favorizat de prezenta blocurilor robuste, puternice. Tehnologiile actuale incearca sa creasca rezistenta la taieturi si zgarieturi, adaugand compusi speciali in structura pneului. Este important sa cauti anvelope cu durata mai lunga de viata si care sa beneficieze de un nivel redus al acvaplanarii, pentru a va oferi o experienta off-road sigura.

Marca Anvelope

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope