Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Intoarce-te la pagina anterioara

Showing 1–20 of 657 results

Anvelope ieftine

Schimbarea sezonului ii poate prinde pe multi soferi nepregatiti. Din acest motiv, este bine sa urmam propunerile specialistilor in domeniul automobilistic, in special cand vine vorba de inlocuirea anvelopelor de la masina personala sau cea de serviciu.

Oferta Steffco include o gama diversificata de anvelope ieftine de iara si vara pentru echiparea turismelor, autoutilitarelor si utilajelor agricule si industriale, iar baza de date in permanenta actualizata cu noi modele si dimensiuni sta la dispozitia celor care doresc sa achizitioneze cauciucuri online, de la un click distanta.
Pentru a va bucura mai tarziu de roadele ultimelor lucrari agrare din aceasta toamna, merita sa consultati super-oferta de anvelope agricole ieftine pentru dotarea combinelor si altor utilaje de acest tip. Acolo puteti gasi modele performante de cauciucuri Petlas si BKT disponibile la un pret avantajos online. Optand pentru liniile de anvelope BKT, veti obtine beneficii precum urmatoarele: o tractiune superioara, evitarea riscurilor de tasare a solului, alaturi de reducerea consumului de combustibil cu pana la 10%, o durata lunga de viata.
Multi conducatori auto prefera sa aleaga un singur set de anvelope all season ieftine. Principalul argument favorabil acestei variante este legat, adeseori, de costurile mai reduse. In functie de necesitati, va recomandam sa nu faceti rabat de la calitate atunci cand vine vorba despre echiparea autoturismului cu diverse modele de cauciucuri mixte.

Anvelopele ieftine all seaso prezinta si puncte forte, dar pot oferi o mai mica performanta in comparatie cu cele specializate, in ceea ce priveste aderenta, de exemplu. Orientati-va catre modele proiectate de producatori cunoscuti, informandu-va corect asupra caracteristicilor de rulare indicate pe eticheta europeana!  Cauciucurile all season sunt considerate alternativa ideala pentru acei soferi care conduc mai putin iarna sau se deplaseaza in regiuni cu ierni blande, ca de pilda in climatul britanic.

Orice vehicul din clasa turisme trebuie echipat in mod corespunzator, cu un model performant de anvelope auto, adecvat indicilor de greutate si viteza specificati de producator.

Marca Anvelope

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope