Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Intoarce-te la pagina anterioara

Showing 1–20 of 382 results

Info anvelope vara de la Steffco

Anvelopele de vara sunt special proiectate pentru a oferi performante in sezonul cald, in conditii de temperaturi mari si foarte ridicate. Pattern-urile din anvelopele de vara,  adanciturile rar amplasate pe suprafata benzii de rulare, la care se adauga si o mai mare portiune de cauciuc care intra in contact cu solul, toate aceste lucruri per ansamblu, sporesc capacitatile autovehiculului de a frana, accelera, vira, cat si reactia conducatorului auto.

Primul semn ca este timpul sa montati anvelope de vara este legat de inregistrarea constanta a unor valori de temperatura peste 7 grade Celsius.

Tocmai datorita prezentei unor adancituri mai superficiale situate la suprafata anvelopei, cauciurile de vara sunt capabile sa faciliteze o stabilitate deosebita in timpul condusului, mai ales in situatiile in care sunt impinse la limita. Acestea sunt adecvate atat pentru un carosabil uscat, cat si pentru unul umed, datorita dimensiunilor sau capacitatii de viteza si de franare, fiind perfecte pentru orice autovehicul sport sau de mare performanta.

In concluzie, anvelopele de vara sunt acele anvelope recunoscute pentru faptul ca ofera performante deosebite, ele dispunand de o mare stabilitate, inclusiv in situatii dificile. De asemenea, spre surprinderea multor soferi, anvelopele dedicate de vara sunt foarte bune in conditii de umezeala, in mare parte datorita design-ului unic prevazut cu un sistem ingenios de caneluri care asigura dispersia mai rapida a apei si, implicit, cresterea rezistentei impotriva acvaplanarii.

Cand alegeti cauciucuri de vara, va recomandam sa nu montati anvelope cu indexuri mai mici decat cele indicate de producator. Este posibil, in schimb, sa echipati un vehicul cu anvelope care prezinta un index de viteza sau greutate mai mare, ceea ce determina cresterea stabilitatii cand circulati in linie dreapta.

Marca Anvelope

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope