Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cota de piață a pneurilor agricole în S.U.A.  impartita printre mai multe branduri decat inainte. În următorii câțiva ani, nu ar fi surprinzător să vedem Continental, GRI, Petlas, Vredestein și Maxam anvelope agricole reprezentate pe listele noastre. „Există producători și produse de anvelope mai noi, care sunt efectul amestecului nostru „, spune Bill Haney, director regional pentru Nord-Est și Canada, Apollo Vredestein Tires Inc.  Producătorii indieni par să fi crescut cota lor de piață în cauciucuri față de chinezi. Radialurile premium continuă popularitate și unele mai noi închid prețul  cu anvelope pentru tracțiune  deoarece anvelopele de pasageri au trecut prin schimbări similare în anii 1980.

Producatorii de anvelope de distribuție moderne estimează că radialele reprezintă 42% din anvelopa  fermă din spate  și 37% din OE segmentul anvelopelor agricole din spate.

BKT USA Inc., Alliance Tire Americas Inc., Titan International Inc. (producătorul companiei Anvelope Goodyear și Titan) și CEAT Specialty Tires Inc. au crescut vânzările de anvelope agricole  în mod semnificativ fata de ultimii doi ani.

După creșterea vânzărilor de echipamente în  2017 și 2018, ce va inlocui media de anvelope agricole în 2019? Mai multe surse spun ca, două companii de anvelope, deși recunosc ambele incertitudinea in ceea ce priveste tarifele, fac previziuni exacte dificile. „Producția generală de anvelope în 2018 a fost peste medie în SUA, și sperăm pentru același lucru în 2019 „, spune Jim Enyart, director de inginerie pentru anvelope de teren America de Nord, Specialitatea CEAT Anvelope. „Câștigurile, reportajele, puterea dolarului,  de asemenea incertitudinile de tarif continuă să exercite o presiune asupra prețului culturile majore. Câștigurile nete vor depinde de situația globală a tarifelor, care rămâne volatila.”

Prețul materiilor prime rămân provocatoare în parte cu incertitudinea privind  războiul comercial.

Din fericire pentru dealerii de anvelope, porumb, bumbac și soia producția este de așteptat să fie aceasi sau putin peste anul anterior, ceea ce inseamna ca  anvelopele sunt încă necesare.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope