Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

O anvelopă all season oferă un echilibru in performante, oferind performanțe acceptabile în condiții umede și uscate, precum și tracțiune în zăpadă.

Construite pentru șoferul mediu, anvelopele all season au adâncimi moderate ale benzii de rulare și compuși de cauciuc proiectați pentru a asigura o durată de viață mai mare a benzii de rulare decât anvelopele de vară, care au adâncimi mai mari ale benzii de rulare. Anvelopele all-season sunt oferite în numeroase tipuri / modele, dimensiuni, capacități de încărcare și viteze de utilizare pentru o gamă largă de vehicule, de la autoturisme economice, până la autoturisme, de la mini-utilitare la autocamioane. Acestea au tendința de a oferi confort, manevrabilitate și alte atribute de performanță potrivite pentru majoritatea șoferilor.

Anvelopele de anotimp se descurcă bine pe vreme caldă, dar pot oferi mai puțina aderența decât anvelopele de vară, sacrificând unele posibilități de direcție, frânare și înclinare. Acesta este un compromis realizat pentru ca aceste avelope sa poate oferi performante decente si în condiții de iarnă ușoară și să asigure o durată mai lungă de viață a benzii de rulare.

Toate anvelopele all season sunt capabile să asigure tracțiunea în timpul iernii, dar nu sunt cele mai bune anvelope de utilizat în condiții extreme de conducere pe timp de iarnă. Conducătorii auto care se confruntă cu o vreme extremă de iarnă pot dori să ia în considerare trecerea la anvelope de zăpadă în timpul iernii.

Deoarece anvelopele de anotimp oferă un amestec de performanțe de vară și de iarnă, ele sunt adesea o opțiune bună pentru șoferii în condiții climatice moderate și condiții de condus.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope