Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Desi nu se bucura de o istorie atat de indelungata precum alti producatori de renume, Goodyear sau Dunlop, compania fiind fondata in 1999, constructorul australian si-a accelerat productia prin colaborarea cu Cooper Tire si grupul Shandong Chengshan.

In 2007, eforturile de a veni cu produse de calitate, la pret echilibrat, au fost rasplatite prin medaliile de aur si argint castigate cu ocazia celui de-al XX-lea show international in domeniul cauciucului organizat in Rusia. Cativa ani mai tarziu, anvelopele radiale pentru turisme fabricate de Austone erau exportate in peste 100 de tari.

In gama Austone SP9 se regasesc dimensiuni potrivite pentru soferii interesati de un indice inalt al vitezei. Eticheta aplicata ne indica apartenenta la clasa C de eficienta pe orice carosabil in conditii de sezon rece, iar marcajul MS se regaseste pe flancul anvelopei. Fie ca circulati preponderent in oras sau in regim de autostrada, montand anvelope radiale pentru turisme marca Austone, aveti toate sansele sa beneficiati de calatorii line si sigure pe zapada si gheata.

In afara de anvelope pentru masini de cilindree medie si mare, Austone mai produce si anvelope pentru dotarea vehiculelor comerciale usoare, precum dube si camionete, pentru SUV-uri si crossovere, dar si pentru echiparea camioanelor.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope