Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele sunt proiectate riguros pentru a obtine cele mai bune performanțe atunci când aveți nevoie de ele. O gamă largă de anvelope pentru tot sezonul, care oferă versatilitate pentru cei care au nevoie de performanțe.

Anvelopele concepute pentru a face față unei varietăți de medii de conducere diferite, Bridgestone este recunoscută pe plan internațional pentru gama de înaltă calitate si performanță concentrată.

Sunt o opțiune de lungă durată și de mare valoare pentru șoferii care doresc totul atunci când vine vorba de uzura lungă și manevrabilitate excelentă în orice condiții.

Gama de anvelope Bridgestone include anvelope all season, anvelope de iarnă, anvelope pentru camioane ușoare și anvelope SUV, precum și anvelope de vara.

Conducătorii auto pot conta pe Bridgestone pentru ca folosesc cele mai recente tehnologii: a fost prima companie care a început să vândă anvelope pentru cabluri în Japonia și sunt lideri în proiectarea unor anvelope de iarnă Bridgestone Blizzak.

Inovația lor nu s-a oprit de la aceste dezvoltări timpurii și furnizează anvelope uneia dintre cele mai importante echipe F1 din lume, transferând clienților lor ceea ce învață pe pistă.

Anvelopele Bridgestone – All season

Nu lasati designul clasic al anvelopelor all season Bridgestone sa va pacaleasca si sa credeti ca nu va da manevrabilitatea si performantele pe care vile doriti! Bridgestone vă oferă un confort sporit și durabil pentru toate anotimpurile, cu rezistență redusă la rulare, precum și garanții  pentru anumite modele.

Celebrele anvelope Bridgestone Blizzak este bine-cunoscut pentru un motiv bun. Cu performanțe impresionante pe zăpadă și gheață, va veți simți încrezători cand veti conduce iarna. Gama Blizzak oferă grinzi care se deplasează la adâncime și compuși de rulare pe bază de siliciu pentru o aderență suplimentară.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope