Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania Contimental AG este un concern international aflat in Germania, producator decomponente auto:sisteme de franare, sisteme de control al stabilitatii, anvelope, etc.Concernul are sediul central in orasul Hanovra, este situat pe plan mondial al doilea mare producator de sisteme electronice de franare si al patrulea la productia de anvelope. Compania Continental este unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali  de componente pentru industria auto, desfasurand activitati extinse in special in domeniul productiei de anvelope, al sistemelor de franare, al controlului dinamicii masinii si al senzorilor electronici.

In anul 2006 vanzarile grupului au depasit valoarea de 15 miliarde de euro.In anul 2007 Continental AG avea 85.000 de angajati in peste 100 de fabrici situate in 27 de tari.

In anul 2009 compania Continental AG avea o cifra de afaceri de 20 miliarde de euro, cu un numar de aproximativ 138.000 de angajati in 46 de tari ale lumii.

Compania Continental in Romania

In Romania compania detine opt unitati de productie si trei centre de dezvoltare si cercetare in Timisoara, Carei, Iasi, Arad si Sibiu.

Fabrica de anvelope  la Timisoara se numeste Contitech Timisoare si este o fabrica de componente industriale. Aici se produc tubulaturi pentru sistemele de aer conditionat si curele de transmisie. Tot fabrica de componente industriale este si la Carei in judetul Satu Mare, Phx Romania si Phoenix Unio. Aici se produc furtunuri de racire. La Sibiu este uzina de componente auto Continental Automotive Products. Pana la sfarsitul anului 2009 Compania Continental a investit peste 370 milioane euro in activitatile sale in Romania. In luna octombrie 2010, Concernul Continental avea 8300 de angajati in Romania din care 1600 erau din Timisoara.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope