Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Continental se numara printre cei mai prestigiosi producatori de anvelope auto din intreaga lume, constituind alegerea principala a numerosi soferi. In acelasi timp, si producatorii de masini aleg sa echipeze din fabrica modelele recente cu anvelope Continental, cifrele aratand ca una din trei autoturisme vine livrata cu astfel de cauciucuri.

Grupul Continental are propria politica in ceea ce priveste exigentele de proiectare si testare a noilor concepte de anvelope. Astfel, orice set de cauciucuri este supus la 100 de teste distincte inainte de a ajunge pe piata. Testele se refera la performantele de franare pe suprafetele ude si uscate, in conditii de viteza ridicata, la manevrabilitate, confort si zgomot in timpul rularii, dar si in ceea ce priveste randamentul kilometric.

Infiintata in Germania in 1871, Continental este o companie care detine puncte de lucru in 53 de state din lume si in cadrul careia sunt angajati oameni de stiinta si cercetatori care lucreaza asiduu la crearea unor noi compusi inovatori pentru banda de rulare, care sa redefineasca design-ul si sa imbunatateasca continuu performantele anvelopelor modele de iarna, vara sau all season. Continental este un brand cunoscut si pentru proiectarea de anvelope SSR, care sunt anvelope runflate. Tehnologia permite rularea cu viteza 80 km/h pentru inca 80 de kilometri, dupa ce a avut loc o pana de cauciuc.

Cel mai vast centru de testare detinut de companie este Contidrom, unde sunt puse in practica cele mai precise metode de testare automata din prezent. Confortul soferilor si pasagerilor de la bordul unui vehicul a costituit mereu o prioritate, Continental reusind sa implementeze o tehnologie avansata de reducere a emisiilor de zgomot la rularea cu noile anvelope destinate anotimpului de vara.

In lumina informatiilor prezentate, Steffco recomanda soferilor anvelope de vara Continental Conti Eco Contact 5   ce faciliteaza atat o manevrabilitate extraordinara, cat si un consum responsabil de carburanti, aderenta pe carosabil umed si promit un randament kilometric inalt.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope