Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Pentru a intampina constiincios vremea rece, Continental recomanda montarea de anvelope de iarna cu dimenisiunile adecvate pe fiecare axa a vehiculelor comerciale. Unul dintre motive il reprezinta faptul ca in conditii de sezon rece, anvelopele standard, obisnuite, isi ating limitele foarte repede, chiar si daca contin inscris marcajul M+S. In multe tari europene, cerinta minima legala pentru utilizarea anvelopelor pe parcursul iernii vizeaza de obicei montarea pe axa si stipuleaza ca pneurile sa aiba inclus simbolul MS.

Portofoliul de anvelope de iarna al companiei Continental, pentru echiparea vehiculelor de transport, ofera o gama diversificata de anvelope la comanda care se disting in cadrul competitiilor si testarilor, datorita unui nivel optim de tractiune si conditii de siguranta pentru rularea la temperaturi joase pe drumuri ude, inzapezite sau inghetate.

Cauciucurile Continental de iarna care prezinta simbolul fulgului de nea, depasesc cu multa usurinta performantele anvelopelor M+S obisnuite. Totodata, in mod semnificativ, depasesc atributiile notarii cu 3PMSF (3 varfuri de munte). Conceptul care sta la baza proiectarii anvelopelor Continental are in spate o indelungata experienta in cercetare si practica dezvoltata in tarile scandinave, unde anvelopele autentice de iarna sunt montate intotdeauna pe vehicule de transport inainte de debutul sezonului rece.

In ceea ce priveste modelele de anvelope de iarna pentru turisme, acestea furnizeaza soferilor de vehicule de cilindrie medie avantaje precum longevitate, performante de rulare pe suprafete alunecoase si acoperite de zapada, alaturi de un randament kilometric foarte bun si o tractiune optima. Este si cazul gamei de anvelope pentru turisme TS 850care alaturi de Conti Eco Contact 5 poate fi o alegere inspirata, pe care va puteti baza cu incredere.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope