Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele de vara premium pentru mainile puternice sunt construite pentru viteza si manevrabilitate, mai putin pentru durabilitate.

Acestea oferă o capacitate sporită de reacție, de virare și de frânare. Acest lucru este atribuit în mod tipic modelelor de rulare specializate și compușilor de cauciuc care permit o precizie îmbunătățită pe șosea.

Profilele de rulare ale anvelopelor de vară au o grosime mai mică de șanțuri și aduc mai mult cauciuc în contact cu șoseaua. Acestea sunt concepute pentru a asigura o aderență maximă la rulare. Componentele de rulare ale anvelopelor de vară sunt proiectate să rămână mai flexibile, permițând o mai bună tracțiune și aderență. Anvelopele de vară pot avea adâncimi mai mari ale benzii de rulare, care permit o mai mare stabilitate atunci când sunt împinse mai aproape de limitele lor.

Caracteristicile dimensionale (cum ar fi lățimea anvelopei, raportul de aspect și diametrul jantei), capacitatea de viteză și alte caracteristici de design fac anvelopele de vară mai potrivite și capabile de performanțe sporite în condiții umede și uscate la vehiculele de înaltă performanță. Surprinzător pentru unii, anvelopele de vară, cum ar fi anvelopeleBridgestone Potenza S-04 Pole, oferă performanțe mai bune în condiții de condus umed, datorită modelelor unice de rulare care ajută la evacuarea apei și la rezistența la hidroplanarea.

 Pentru situatia sofatului pe timp de iarnă, anvelopele all season sunt totusi superioare anvelopelor de vară, având în vedere combinația dintre capacitățile de vară și de iarnă, dar vă recomandăm să faceți trecerea la anvelopele de iarnă pentru a obține o tracțiune optimă și performanță în condiții extreme de iarnă.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope