Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Dacă conduceți un vehicul de înaltă performanță, un set de cele mai bune anvelope de vară (cunoscute și ca anvelope de performanță) este o necesitate absolută! Anvelopele de vară pot oferi un control sporit al aderenței și al tracțiunii, dacă aveți nevoie de viteză, anvelopele de vara sunt alegerea potrivită pentru dvs.

Pe măsură ce căutați cele mai bune anvelope de vară, probabil că vă întrebați despre tehnologia pe care o folosesc pentru a vă ajuta să dea viteza vehiculului dvs. la limita de pe șosea sau pe pistă. De la performante în design, la stil, aceste detalii oferă o privire mai atentă la ce să retineti când este timpul să alegeți cele mai bune anvelope de vară pentru vehiculul dumneavoastră.

O tendință de design a vehiculelor pe care probabil ați observat-o recent este o schimbare spre modele din ce în ce mai compacte, care maximizează spațiul cabinei. În timp ce acest lucru este avantajos pentru pasageri, spațiu redus de „depozitare” poate face dificil transportul unei anvelope de rezervă într-un vehicul sport. Această provocare a dus la dezvoltarea tehnologiei de tip „run flat” în multe dintre cele mai bune anvelope de vară.

Pneurile plate asigură un sistem de rezervă în cazul în care aveți o anvelopă plană. Acestea sunt concepute pentru a fi conduse pe o perioadă scurtă de timp după ce se masina confruntă cu o pana. De fapt, multe dintre aceste anvelope pot fi conduse pe o distanță scurtă, cu puțin sau deloc aer, făcându-le o opțiune valoroasă pentru șoferii care se deplasează in călătorii cu masina și doresc certitudinea că anvelopele ii vor transporta in siguranta pe drum.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope