Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Conform clubulului automobilistic german ADAC,  modelul de anvelope de vara T-Trac 2 apartinand producatorului Vredestein se situeaza, in urma rezultatelor obtinutele in cadrul testarilor la cauciucuri de vara,  la un nivel mediu ca performante. Drept dovada, modelul T-Trac 2 pe dimensiunea 175/6R14 T a obtinut o aderenta buna pe suprafetele uscate si ofera eficienta din punct de vedere al consumului, dar spre deosebire de liderul Continental ContiEcoContact 5, nu dispune de aceleasi caracteristici de confort si performante de manevrabilitate pe carosabil umed.

In schimb, soferii care nu sunt interesati de performante, ci mai degraba cauta sa obtina un bun randament kilometric si conditii optime de siguranta la deplasarea in mediul urban si pe distante lungi, se declara multumiti de modelul de anvelope pentru turisme fabricat de Vredestein.

Avand un profil simetric, cauciucurile T-Trac 2 sunt ideale pentru a dota in conditii bune o gama diversificata de autovehicule, oferind avantaje la rulare precum: stabilitate directionala de exceptie, lipsita de vibratii indiferent de conditiile schimbatoare de vreme pe durata intregului sezon de vara, alaturi de un nivel sporit de tractiune pe orice suprafata carosabila. Inovatia o constituie nervura centrala performanta, ce detine rolul de a creste stabilitatea si de a scurta in acelasi timp distanta de franare. Santurile circumferentiale adanci au fost special create pentru a evacua rapid si eficient apa si pentru a preveni astfel riscurile asociate cu fenomenul acvaplanarii.  Profilul acestor anvelope pentru turisme contine si tehnologia de ultima generatie Safety Action Tracer Ring (STAR) cu rol in augmentarea stabilitatii si furnizarea unui nivel marit de tractiune pe drumurile umede prin prezenta unui inel de jur-imprejurul rotilor.

Fiind destinata cu precadere pentru trasee lungi si pentru utilizare intensa, linia de anvelope de vara Vredestein T-Trac genereaza emisii reduse de zgomot, contribuind la un sofat confortabil si silentios, multumita compusilor speciali de cauciuc. Rezistenta scazuta la rulare, distanta mica de franare si tractiunea foarte buna in conditii de vreme ploioasa sunt proprietati asigurate de compusul de siliciu adaugat benzii de rulare. Inscriptiile de pe flancul exterior al pneului imbunatatesc in mod vizibil estetica acestui model de anvelope pentru turisme Vredestein. Un alt avantaj important al alegerii acestor anvelope premium VREDESTEIN T-Trac se refera si la randamentul kilometric ridicat, in raport cu pretul ieftin, accesibil oricarui buzunar.

Atentia la detalii si imbinarea tehnologiilor de ultima generatie cu un design deosebit al benzii de rulare (creat de compania italiana Giugiaro) au ca rezultat fabricarea de anvelope fiabile si sigure, ideale pentru traseele lungi.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope