Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Gândiți-vă la faptul că daca o anvelopa este etichetata pentru tot sezonul, înseamnă că este bună în toate anotimpurile? Greșit, expertii în anvelope explică diferențele dintre anvelopele „de vară”, de anotimp și cele obișnuite și oferă un mic sfat despre care ar trebui să cumpărați.

Anvelopele Goodyear stau în apă vopsită în verde, pe care inginerii de anvelope îl folosesc pentru a face ușor modelul benzii de rulare. Acest model determină performanța  de adâncime a anvelopei.

Oricine a inventat termenul de „anvelopă all season” la sfârșitul anilor 1970 nu a încercat probabil să inducă în eroare cumpărătorii de pneuri. În schimb, ei încearcă să se alăture lui Tiempo, un ansamblu de succes al lui Goodyear, o anvelopa minunata „pentru toate anotimpurile, pe tot parcursul anului”.

Cu toate acestea, confuzia aproape universală a izvorât din denumirea de anotimp. Majoritatea oamenilor au convingerea greșită că anvelopele all season sunt mai bune la ploile de primăvară și ploile toamnei decât pneurile obișnuite. Anvelopele obișnuite au devenit cunoscute sub numele de vară sau, mai precis, anvelope pentru trei sezoane.Am găsit mulți angajați ai companiilor producatoare de anvelope si ingineri de automobile care nu știu răspunsul corect.

Iată adevărul: „Tot sezonul” nu înseamnă că anvelopele au performanțe excelente în toate anotimpurile. Aceasta înseamnă că anvelopa este un compromis – ele ofera performanțe adecvate pe tot parcursul anului și sunt menite sa salveze posesorul de problemele de a schimba anvelopele înainte și după iarnă.

Dar „o mobilitate în zăpadă” nu este același lucru cu „aderența bună în zăpadă”. Tracțiunea pe zapada a anvelopelor pe all season variază de la mare la foarte slaba.

Astfel, iarna este singurul sezon în care o anvelopă all season oferă mai multă tracțiune decât o anvelopă de vară. Dacă locuiți unde nu ninge niciodată, anvelopele obișnuite all season dețin întotdeauna avantajul de tracțiune.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope