Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

  1. Incredere in fiecare an

Firestone a servit drept sponsor principal al deschiderii sezonului din seria IndyCar, Grand Prix-ul Firestone din St. Petersburg, pentru ultimii cinci ani.

  1. Furnizorul de anvelope Go-To

Cei mai respectați șoferi din întreaga lume au încredere în Firestone pentru a ii ajuta să își aducă cele mai bune (și cele mai rapide) performanțe. Firestone este singurul furnizor de anvelope din seria Verizon IndyCar – pentru sezonul 19!

  1. Cald sau rece

Conducătorii auto pot prezenta scăderi de temperatură de până la 30 de grade între Turnul 2 și Turnul 4 la Indianapolis Motor Speedway. Temperatura joacă un rol important în modul în care anvelopele de curse alimentează suprafața căii, ceea ce, la rândul său, afectează viteza la care mașinile pot călători. Un șofer trebuie să țină cont de mulți factori diferiți în timpul unei curse și să reacționeze în consecință.

  1. Anvelopele susținute de Inginerie

Inginerii de la Firestone Racing au dezvoltat mai mult de 60 de specificații pentru anvelopele de curse pentru utilizare în timpul sezonului Verizon IndyCar din 2018. Fiecare aspect al anvelopei de curse Firestone este conceput gândit pentru a ajuta soferii să obțină viteza, virajele, aderența și frânarea de care au nevoie.

  1. Firestone = Succes

Mulți câștigători ai Indy 500 au în comun anvelope Firestone! Anvelopele de la Firestone au purtat câștigătorii la cerc de victorie, record de 68 de ori. Anul Indy 500 din acest an pe 27 mai va marca cea de-a 69-a victorie – mai mult decât dublu, pe lângă toți ceilalți producători de anvelope combinate.

  1. Beneficii pentru șoferii de zi cu zi

Aceiași ingineri cu înaltă calificare care proiectează și dezvoltă anvelope de curse Firestone lucrează alături de inginerii care proiecteaza anvelope Firestone durabile și de încredere pentru autoturismele dvs. – cum ar fi anvelopele Firestone Firehawk INDY 500 – care oferă conducătorului auto zilnic o manevrabilitate superioară, stil demn.

  1. O moștenire a calității

Firestone a introdus prima anvelopă fără cauciuc, în 1908. În anul următor, în 1909, pilotul Barney Oldfield a câștigat o cursă de 300 de mile, numită „Indianapolis Sweepstakes”, într-o mașină cu anvelope Firestone.

„Astăzi, șoferul știe că victoria în cursa și viața lui depinde într-o mare măsură de cât de bune sunt anvelopele lui”, a spus Harvey Firestone într-o adresă radio de la Indianapolis Motor Speedway în 1930.

Firestone a furnizat anvelope care au fost testate în timp, de încredere de ani de zile. Detaliile s-ar fi putut schimba, dar calitatea anvelopei Firestone nu a avut loc.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope