Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Kleber, producătorul francez, va sărbători în curând un secol de la infiintarea sa, la Paris, în 1910. Istoria acestei mărci este legată fundamental de evenimentele puternice din istoria dezvoltării anvelopei: în 1951 a început literalmente o revoluție, tubul interior încorporat. Răsplata constantă a inovației îl plasează pe Kleber pe locul șase în preferințele consumatorilor europeni.

Aceste anvelope îndeplinesc invariabil trei cerințe: siguranță, longevitate și conducere elegantă. Conducerea filozofiei perfecționiste, constructorul acesta a inventat, acum cativa ani în urmă, un nou sistem de drenare a apei, aplicat pe anvelopele moderne cu model de rulare, Dynaxer DR.

Achizitionata de Michelin, acest constructor traditional nu s-a oprit niciodata pentru a-si intari propriile caracteristici. O dezvoltare frumoasa, pentru că anvelopele Kleber au fost adesea alese ca echipamente originale de către branduri de renume auto cum ar fi Volkswagen, Opel, Peugeot, Renault sau Suzuki.

Kleber Dynaxer HP2 este o anvelopă de ploaie cu performanțe mai ridicate chiar și pe drumuri ude sau cu zapada. Anvelopele de siguranță super performante sunt special concepute pentru saloane compacte, vehicule de transport și mașini. In drumurile prin oraș are un răspuns remarcabil și precis la direcție și frâne.

Modelul tehnic al benzii de rulare a acestui Dynaxer se poate adapta  pe drumuri apoase. Pentru evacuarea apei sub anvelopă si pentru o bună rezistență la acvaplanare, anvelopa prezintă două canale longitudinale largi și caneluri laterale. Designul formează un tobogan și oferă o banda de rulare mai bună chiar și pe suprafața umedă. Componentele din benzile de rulare ridicate asigură o durată de viață mai lungă a benzii de rulare și îmbunătățește experiența de rulare uscată.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope