Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Unii șoferi cred că toate anvelopele sunt… doar anvelope , dar există multe tipuri diferite, chiar și pentru același vehicul și dimensiunea roții. Există, de asemenea, mai multe diferențe majore între anvelopele regulate și anvelopele de teren.

Pneurile de teren  asigura o mai buna tracțiune pe suprafețele neasfaltate, cum ar fi murdărie, noroi, nisip sau pietriș. În comparație cu anvelopele de gheață sau de zăpadă, ele conțin caneluri mai adânci și mai largi menite să ajute tractiunea pe suprafețe de noroi sau pietriș.

Pe o anvelopă off-road  adâncimea mult mai amare a benzii de rulare un avantaj real in conditii extreme de noroi. Și chiar dacă aceste goluri în modelul benzii de rulare sunt pline de murdărie și noroi, există suficient cauciuc în contact cu solul pentru a menține suficientă frecare pentru a mișca vehiculul. De fapt, cu anvelopele de teren în general, mult mai mult cauciuc este în contact cu solul în orice moment decât cu o anvelopă obișnuită, in conditii de noroi.

Când se află pe o suprafață normală a drumului, acestea se vor uza mult mai repede decât un pneu conceput pentru utilizarea pe șosea. Stabilitatea vehiculului este afectata pe sosea, atunci cand se utilizeaza anvelope extreme de teren.

Pentru off-road, aceste anvelope sunt cele mai bune, dar pe drumul normal nu se recomandă utilizarea pneurilor de teren.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope