Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul de anvelope Pirelli are sediul la Milano si a deschis prima fabrica in 1902, ajungand in prezent sa detina 24 de uzine pe teritoriul a nu mai putin de 12 state din lume. Nu este de mirare ca cifra de productie la nivel mondial este impresionanta, depasind lejer peste 50 de milioane de unitati. Astfel de realizari merita sarbatorite si promovate, iar compania italiana a decis ca in 2017, dupa mai bine de un secol de la infiintare, sa inaugureze o expozitie pentru toti iubitorii Pirelli, dar si pentru restul celor interesati.

Expozitia a primit titlul sugestiv “Pirelli in 100 Imagini: Frumusete, Inovatie, Productie”, desfasurandu-se in incinta Bibliotecii Archimede din localitatea Settimo Torinese in perioada 18 ianuarie-1 mai (a.c.). Ce au putut admira vizitatorii aici? In primul rand, foarte multe de vizionat, incepand cu o privire retrospectiva a intregii activitati industriale a brandului Pirelli, precum si lucruri legate de tehnologiile implementate de-a lungul timpului, reclame vintage cu cele mai premiate anvelope. Un segment aparte a fost rezervat ilustrarii relatiilor cu sporturile cu motor, dar si cu artele, semnificativ fiind in acest sens calendarul Pirelli – continua sa apara din 1963, cel mai cunoscut din lume probabil si fiindca editorii sai au decis sa sfideze in ultimii doi ani la rand eticheta „NSFW“(Not Safe/Suitable For Work/ Nepotrivit pentru spatiul de lucru).

Cu acest prilej festiv, directorul executiv al companiei, Marco Tronchetti Provera, declara presei ca principalele valori Pirelli consta in “inovatia si calitatea produselor, in Italia si in lume”. Ca structura, expozitia a fost impartita in sase sectoare: Calendar 1964-2017, Una Musa tra le ruote (muza in roti), Fabrica de artisti, 140 de ani de Pirelli, Elogio della Bellezza etc.

Succesul Pirelli se datoreaza si colaborarilor Formula 1, tehnologiile detinute fiind o incununare a investitiilor masive in dezvoltare si cercetare. Daca va intereseaza sa va dotati autoturismul cu anvelope premium Pirelli, puteti consulta oferta Steffco!

In tara noastra, compania italiana a realizat investitii de aproape 250 de milioane de euro intre 2003 si 2008. In Romania exista doua fabrici la Slatina, una unde se fabrica anvelope si alta unde se confectioneaza cord metalic.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope