Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele pentru gheata conțin știfturi metalice mici în cadrul benzii de rulare. Aceste mici bucăți de metal „se blochează” de gheață pe carosabil, pentru a asigura o tracțiune suplimentară. Șuruburile metalice ies din suprafața anvelopei cu aproximativ 1,5 milimetri și sunt de obicei făcute din tungsten, unul dintre cele mai dure materiale găsite în natură.

Înainte de a investi într-un ansamblu de pneuri zimțate, verificați legislatia.

Multe tari au interzis montarea anvelopele împăturite, fie restricționează dimensiunile bolțurilor, deoarece pot provoca daune majore autostrăzilor atunci când drumurile sunt uscate.

Doriti o tracțiune superioară pe timp de iarnă a anvelopelor pentru un timp scurt? O solutie ar fi lanturile, cu mentiunea ca acestea pot fi eficient utilizate doar pe carosabil acoperit de zapada

Unele anvelope de gheata nu au bucatele de metal încorporațe în banda lor de rulare. În schimb, altele sunt realizate dintr-un cauciuc mai moale și mai flexibil decât pneurile tradiționale. O suprafață de rulare a anvelopei de zi cu zi va deveni mai rigidă la temperaturi scăzute, ceea ce va face mai dificil ca pneul să-și mențină aderența și să reacționeze la orice neregularitate a drumului. O anvelopă de iarnă, însă, este fabricată dintr-un compus unic de cauciuc, care permite pneului să rămână flexibil și să rămână în contact complet cu drumul, în ciuda frigului.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope