Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

SUNFULL Anvelope,  se bucură de o popularitate ridicată pe piața internă și internațională, este una din brandurile majore dezvoltate de Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co.

Hengfeng Hengfeng este specializată în fabricarea de anvelope radiale utilizate pentru autoturisme, SUV, camioane și autobuze și în toate sezoanele cu performanțe excelente, care au  o buna reputație în întreaga lume.

Anvelope   HF307  caracteristici: Santuri cu trei zigzaguri, carcasă armată și design de bile, design special pentru caneluri. Beneficii: asigura performanțe excelente anti-lateral și asigură o evacuare excelentă a apei. Asigura o manevrare excelentă și o capacitate de încărcare excepțională, oferind proprietati de evacuare a pietrelor.

 

Anvelope  Sunfull HF303

Caracteristici: model de bloc interconectat, carcasă armată și design de bile, design special pentru caneluri. Beneficii: asigura o conducere excelentă a forței, rezistență la tăiere și uzură uniformă. Asigura  o manevrabilitate buna  în condiții de siguranță

Anvelope Sunfull STO 11

Caracteristici: trei zigzaguri, combinație de design. Beneficii: asigurara o performanta anti-lateral excelenta și asigura  o evacuare excelenta a apei .

Majoritatea modelelor de anvelope Sunfull au caracteristici asemanatoare in ceea ce priveste designul.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope