Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Putem să le considerăm de la sine înțeles, dar anvelopele sunt probabil cele mai importante părți ale mașinii. Acest lucru se datorează faptului că acestea formează singura legătură între mașină și drum și sunt singurele părți care de fapt transferă energia de la mașină pe suprafața drumului.

Ca urmare, anvelopele trebuie să fie bine întreținute și verificate în mod regulat pentru eventualele deteriorări. Acest lucru este imperativ deoarece partea din anvelope care este în contact cu asfaltul trebuie să fie în mod optimă. Lucrurile precum presiunea în pneuri și adâncimea benzii de rulare trebuie monitorizate în mod regulat.

Presiunea rotilor

Orice anvelopa are menționat pe peretele lateral  valoarea maximă a presiunii.

Presiunea recomandata pentru un anumit autoturism este specificata in zona interioara a usilor sau zona capacului rezervorului de benzina.

Capacele supapelor

Capacele ventilelor nu împiedică anvelopa să-și piardă aerul, dar sunt prezente pentru a împiedica pătrunderea prafului, a apei și a noroiului în supapă și să provoace pierderi de aer.

Scaderea presiunii în anvelope

Rularea cu o presiune scăzută a anvelopei poate duce la deteriorarea pneului.

Presiunea anvelopei vara si iarna

Fluctuatiile de temperatura pot duce la modificarea presiunii anvelopei. Pentru a evita acest fenomen, se recomanda umflarea cu azot a anvelopelor.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope