Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania finlandeza producatoare de anvelope pentru turisme, SUV si vehicule comerciale, Nokian Tyres a dezvoltat o noua tehnologie, numita SnapSkan. Cu ajutorul acesteia, soferii pot afla detalii despre starea anvelopelor montate pe propriul vehicul, mult mai usor decat inainte. Ideea de baza consta in masurarea adancimii de profil si sigurantei anvelopelor, rapid si cu mai multa eficienta, gratie tehnologiei de scanare 3D.

Explicand procedura, reprezentatii Nokian Tyres au aratat cum, dupa ce scanarea este completa, automobilistii vor putea opta fie pentru un raport scris in cadrul unui mesaj text, fie printr-un email gratis, indiferent de modelul cauciucurilor montate pe vehiculul investigat. De asemenea, acestia au mai subliniat si ca niciun alt echipament separat nu este necesar.

Serviciul SnapSkan va deveni disponibil in locatii precum parcurile de masini si beneficiaza de avansata tehnologie de scanare 3D patentata de British Sigmavision.

Conducand cu anvelope in stare buna, automobilistii vor dispune de mai mult timp sa reactioneze la diverse situatii in trafic si sa efectueze manevrele care se impun. Ari Lehtoranta, presedintele companiei din Finlanda, este hotarat sa continue traditia Nokian pentru a oferi nu doar anvelope de iarna fiabile, dar si servicii de calitate pentru soferi.

Deocamdata, serviciul SnapSkan este asteptat sa apara mai intai in Finlanda, de unde in viitor s-ar putea extinde si in alte tari din Europa. Noi va recomandam sa verificati periodic presiunea din pneurile all season si de iarna pentru turisme, pentru a preveni incidentele in trafic. Oferta noastra cuprinde si modelul de anvelope iarna Nokian WR D3. Aceasta linie s-a evidentiat la capitolul aderenta pe suprafetele acoperite de zapada si carosabile alunecoase, cu pelicula de gheata, dovedindu-si abilitatile si performanta in cadrul mai multor testari (ADAC, AUTO BILD, ACE Auto Club Europa etc.).

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope